- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mégsem kap tükröződésmentes kijelzőt az iPhone 17 Pro
- Google Pixel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs1022
őstag
válasz
Predatorr #673 üzenetére
Felesegem telefonjat is onnan akartunk (ő annyira nem bízik az aliexpress-ben). Egyebkent rendesek voltak. A vásárlás nem jott ossze, mert az adott keszulelbol nem volt nekik. Akivel telefonon beszeltem, kerdeztem tole h honnam jonnek a telefonok? Azt mondta h tobb europai orszaggal allnak kapcsolatban es toluk jon. Ergo ugyanugy mukodik mint az Ali. Azt nem tudom, hogy garancia papirt hogyan toltik ki.
Ezert mondom, hogy ha olcson akarunk telefont abban igy is ugyis ott a rizikó, akar külföldi akár magyar. Viszont a magyar kereskedok még radobnak par ezer forint hasznot (forrás kb ugyanaz).
Új hozzászólás Aktív témák
ma Ez a tudás ennyi pénzért nagyjából az ajándék kategóriája. És rögtön zárójelbe is teszi nem csak a házon belüli ellenfeleket.
- iPad topik
- One mobilszolgáltatások
- Politika
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- PlayStation 5
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Lézervágás, gravírozás
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Synology NAS
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest