- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
laci1892
őstag
válasz
aprokaroka87 #469 üzenetére
Elméletben az van hogy... Lesz asztali mód. A Samsung Dex-hez hasonlóan.
Ha(HA!) ez valóban így igaz....
Nos az van hogy idáig is jobban meggyőzött Szoftveresen engem a Xiaomi...
De ha az asztali mód belekerül a rendszerbe... Akkor megvettek engem kilóra... -
laci1892
őstag
A poco M3 a 12.5 frissítést a jövőben megfogja kapni?
-
laci1892
őstag
válasz
laci1892 #456 üzenetére
Főleg az... Ugyan nem kiemelkedő de bőven vállalható kamera miatt, meg a nagyon nagy akku miatt gondolkodtam rajta. Ráadásul előbb jár le hűségem mint gondoltam, így egy hónap múlva már aktuális lenne nálam a váltás.
Az s10-em elment boré... Azóta ideiglenesen egy, a20-at használok de megőrülök tőle. A Xiaomi lineup jobban tetszik így nagyon erősen gondolkodom ezen a márkán. Szimpatikus nagyon. Asszonynak Redmi note 9 van. Imádja.
-
laci1892
őstag
az igazság az hogy, most volt alkalmam nyúzni egy Xiaomi Redmi note 9-rt és nagyon tetszik a kezelőfelület. Samsung- ról váltok majd.
Alapvetőleg amire szűkszavú van, az egy nagyon jó üzemidő. Relatív értelmezhető, normális minőségű kamera. Nem kell über komoly szint, csak hogy a családi kis kompaktot ne keljen magammal vinni.
Másrészt hogy, ne szaggasson a rendszer. De azt gondolom a snapi 662 ezt bőven tudja szupportálni.
-
laci1892
őstag
Sziasztok.
A véleményetekre lennék kíváncsi.
Szeptemberben szeretnék Váltani telefont hűség lejárta után.
És a kiszemelt ez a poco M3.
Mik a tapasztalatok, érdemes rá beruházni. Van valakinek releváns tapasztalata a készülékkel?Előre is köszönök mindent hálásan
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 14s Yoga - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest