Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Colnago
csendes tag
Sziasztok! Nem olvastam gps képességekről, viszont egy teszten nem vizsgázott jól, nehezen talált műholdakat.
Nekem régebben note 7 volt, néhány frissítés után kb. 1 év elteltével teljesen elment a gps, próbáltam mindent, visszaállitást is ami ugye frissítések után már nem az eredeti állapotra áll vissza. ROM ot meg nem telepitettem. A Xiaomiknál veszélyes dolog ez, frissítések után valami elromolhat de akkoriban többen is irták a gps hibákat. Műholdakat látta, talán 30-40- et is de egyet sem használt. GPS- ben, navigációban nekem a Samsungok váltak be legjobban ott gyorsan jól működik mindig, technikailag nem tudom mitől függ ez de vannak jól különbségek.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- 3D nyomtatás
- T Tablet 2 5G - megkopott magenta
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Újra növekedést mutat az okosórák piaca
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Windows 11
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest