Hirdetés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Itt a friss Moto G Stylus
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
Nálam egyszer már előfordult ilyesmi, ugyanez volt a tünet, HBO nem indult, a Netflix igen, de csak SD-ben játszott le. Kiderült, hogy a telefon "elfelejtette" a Widevine L1 tanusítványt.
Töltsd le a DRM Info nevű appot play store-ról. Mondjuk arra már nem emlékszem, hogyan oldottam meg a dolgot, szerencsére csak egyszer fordult elő és régen, kb mikor megvettem a telefont. -
freeknight
őstag
válasz
freeknight #4928 üzenetére
Bocs, itt van a korrekt link, az előző valamiért a kommentek közé vitt.
-
freeknight
őstag
válasz
tmarkee #4927 üzenetére
Alin van "'gyári" 2 méteres, tudja amit kell. A kulcsszó a már említett Mi Turbo Charge vagy a Xiaomi 6A charger.
Én például ilyet vettem, ebből van olyan verzió is ami 120 wattos, van páros USB-C végű, még L alakú végű is, 1,8 méteresben, szóval amilyet csak szeretnél. Elvileg gyári, ezt nem tudom, de minőségi darab.
-
freeknight
őstag
A Mi Turbo Charge csak speckó kábellel fog menni, nem feltétlen gyári, de mindenképp ehhez készített kell, általában narancsszínű a csatlakozó belseje. Állítólag a sima, 100 wattot tudó kábelek is átviszik a kellő delejt, de nekem még csak olyanhoz volt szerencsém, amin a speckókban külön fel volt tüntetve a Mi Turbo Charge, azon 100%, hogy menni fog.
A kulcsszó google-ben vagy a "Mi Turbo Charge" vagy a "Xiaomi 6A charger". Magyarországon 1 méternél hosszabbat nem nagyon fogsz találni, én Aliról rendeltem egy 2 métereset, az nekem mindenhova elég. -
freeknight
őstag
-
freeknight
őstag
válasz
szanozs #4783 üzenetére
Persze, szerintem mindenki találkozott ezzel, ősrégi MIUI hiba. Megoldás nem nagyon van, nálam változó, ezen a telefonon eddig még csak a Messengert érintette, de az utóbbi időben ez is teljesen jól megy gyári rendszeren. Lényegében annyit tudsz tenni, amit írtál is, hogy kikapcsolod a MIUI akkumulátor kímélést, aztán vagy rendbe jön vagy nem. Esetleg egy custom rom, vagy ha a gyárin eddig jó volt, akkor visszatérsz arra. Mert nálam a 13-as Globalon teljesen elkerül ez a hiba.
-
freeknight
őstag
válasz
jonnyjoker01 #3888 üzenetére
Nem kell automata fényerő a napfény módhoz, erre van külön beállítás.
Egyébként csak az a probléma, hogy ezt az 1300 nitet csak 3-5 percig képes tartani, azután túlmelegszik és leveszi 50% környékére a fényerőt, amíg vissza nem hűl. Arra jó, hogy elolvass egy emailt vagy kattints pár képet. Szemben az ips-es redmi note 8 pro is kellőképpen látható napfény alatti extrával, és ezt fél óránál tovább képes is tartani.
Én sem vagyok hasraesve az amoledtől (vagy csak az F3-ba került budget panel), na a fekete viszont tetszik, kár hogy igencsak ritka az igazi amoledes fekete módot tudó app vagy weboldal, 90%-ban inkább szürke a háttér, ami nem sokat ér. -
freeknight
őstag
Ha még nem vetted meg, én nemrég a Vertigo store-ból vettem, hivatalos gyári magyar xiaomi garancia, ez biztos, adnak hozzá hivatalos garanciajegyet is. Az árak se vészesek, csak az elérhető színek változnak, a nagyobb változat amikor én vettem, csak feketében volt elérhető, most éppen kékben. A kisebb van fehérben és silverben.
-
freeknight
őstag
válasz
Baga19830701 #3643 üzenetére
Persze, minden streaming szolgáltató fullhd-ban megy. Ebben az árkategóriában csúnya is lenne ha kispórolnák a widevine L1-et
-
freeknight
őstag
Ez sajnálatos. Kár, hogy egyre több miui funkciót vesznek ki a global romból. Jó, maga ez au app vault nem egy nagy érvágás, csak a lépésszámláló hiányzik. Tudom, hogy nem volt pontos, de azért nagyjából nyomon tudtam követni, mennyire voltam aktív egy nap.
A miui tárcsázó viszont tényleg hiányzik, hívásrögzítő nélkül visszahozhatnák egyszer, talán a redmi 5-nél találkoztam vele utoljára, és az nem tegnap volt -
freeknight
őstag
Az App Vaultot nem lehet valahogyan a telefonra varázsolni? Próbáltam Play Store-ból telepíteni, de továbbra sem ajánlja fel, csak a Google Discovert tudom beállítani. Egyetlen funkció, a lépésszámláló hiányozna, amit a Redmi Note 8 Pro-n megszoktam.
-
freeknight
őstag
Sajnos ilyen a miui. Ahogy látom mindent megtettél, a gmail nekem is ilyen, bármit állítok, nem jönnek az értesítések. Érdekes, mert pl az OTP banki alkalmazása meg abban a pillanatban küldi az értesítést, ahogy használom a kártyát, anélkül, hogy bármit is kellene állítani a telefonon. Megszoktam már 4 év miui használat után, szeretem annyira a rendszert, hogy ezt a kompromisszumot vállaljam. De megértem, ha valakinek nem felel meg, és tényleg nem így kéne működnie.
-
freeknight
őstag
Meghozta ma a futár nekem is a készüléket, belaktam, eddig tetszik, de a Note 8 Pro után nem érzek akkora előrelépést. Szép az AMOLED meg a 120 hz, de fényerőben pl sokkal gyengébb, mint a Note 8 Pro. Maxra húzva a csúszkát természetesen jóval erősebb fénye van, de ugyanahoz a fényerőhöz, ami az előző telefonon a csúszka felénél van, itt 90%-ig kell felvenni, ez nem tetszik annyira.
Ami még feltűnt, hogy Droid Info szerint Qualcomm SM8250 chipset van benne, ami ugye a Snapdragon 865. Azt tudom, hogy a 865 sok aspektusában megegyezik a 870-el, úgyhogy remélem csak erről van szó, és nem valami hamisítványt sóztak rám
Látom, itt sokatoknak megjött már a 13-as MIUI, nekem dobozból kivéve máris jelzett egy frissítést, de ez még csak a 12.5.8, ezt érdekesnek találom.
Sajnos az üzemidő sem túl fényes eddig, 1 óra nyomkodás alatt 15%-ot merült, pedig nem sok mindent csináltam vele, érzésre erősebb volt ebben a Note 8 Pro, de még csak egyszer töltöttem, nagyon remélem, hogy beáll a következő napokban. -
freeknight
őstag
Köszönöm válaszod.
Igazából a legnagyobb bajom a telefon beszerzése. Csak a 8/256 GB-os verzió érdekelne, de ahol még forgalmazzák, azok főképp gsm boltok, nagyon kérdéses garanciával. Euronics-nál tudom, hogy gyári Xiaomi garancia van, de az ottani 150ezres ár már nem túl szimpatikus. Emagon 5ezerrel olcsóbb, de ha jól tudom, ők román készülékeket forgalmaznak, szintén csak saját garanciával. Talán a laptopszalon.hu, ahol gyári garancia lehet, de ebben nem vagyok biztos. Van itt valaki, aki tőlük vette a telefont? De ez talán még mindig biztosabb megoldás, mint a gsm-boltok, azért pár éve már a pályán vannak, csak jelen lesznek még két év múlva is, illetve az itteni 130ezres ár se vészes.
A Xiaomi store-nál is biztos gyári garancia van, de 175ezerért vesztegetik, annyit nem ér már meg ez a telefon. -
freeknight
őstag
Sziasztok
A Realme GT Master és eközött vacilálok. Egy kérdésem lenne:
a közelségszenzor mennyire használható? Most egy Redmi Note 8 Pro-t használok, azon teljesen tökéletes, de lényegében bármelyik másik Xiaomiról van szó az ismeretségi körömben, mindenki panaszkodik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Projektor topic
- Hyundai, Kia topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Itt a friss Moto G Stylus
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest