- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
Phobion #2097 üzenetére
sw téren (szigorúan tudás) talán jelenleg jobb a samu. (pl az hogy itt nem lehet sok alkalmazásnál megoldani hogy a fullscreenbe fusson, ez samuéknál 1 koppintás)
Ellenben aksiban, optimizáltságban, árban, általános rendszersebességben egyértelműen a saomi' a nyerő
Szerintem -
-
Ixion77
addikt
válasz
Phobion #2087 üzenetére
Nekem is ezért lett végül S20FE. CPU különbség érzékelhetetlen, kamerákban viszont érezhetően jobb. A plusz 50eFt ár nem kevés, de úgy döntöttem hogy inkább kiköhögöm mint évekig éljek a gyenge a kamerával. Meg oldalsó ujjlenyomatolvasót sem akartam. A végső érv viszont az volt hogy jobban bízok a Samsung támogatásában mint a Xiaomijéban.
Utálnám például ha egy verzióváltás után nem működne mondjuk az Android Auto kapcsolat, vagy a külső DAC-om támogatása. -
doongoo
addikt
válasz
Phobion #2066 üzenetére
EEA gyakorlatilag a GDPR-nek megfelelővé tett Global. Nincsenek gyárilag reklámok, de nincs gyári tárcsázó sem (van, akinek ez szempont a hívásrögzítés miatt. nekem nem, mert a Boldbeasttel megoldottam) Ezzel használom, semmi gondom vele, minden okés, ami nekem kell. Hibáját nem tudnék mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csúcshardvert és topkijelzőt hozott a Poco a középkategóriába, kompromisszumokkal.
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 PRO l BLACK TITANIUM l 256GB l BONTATLAN ZSÍR ÚJ
- Aktiválatlan Apple IPhone 16 Pro max 256GB kártya független 1Év hivatalos apple garival
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Aorus Elite B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX3060 12GB Asus TUF GT301 600W
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest