- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz
Virag.h #18931 üzenetére
Itt, így:
Amennyiben a kliensek nem csak Kodi, Infuse (ezek egyáltalán nem fognak átalakítást igényelni), akkor 99%, hogy valamelyik eszköznél átalakítás lesz bizonyos esetekben. Nálam szinte minden kliens megtalálható, néha én is találkozom átalakítással, pedig nem arra vagyok berendezkedve. Mivel nálam a NAS egy médiaközpont, így nem volt kérdés, hogy meglegyen a Plex Pass illetve olyan eszközön fusson a PMS, ami képes a hardveres átalakításra. -
markyskus
csendes tag
válasz
Virag.h #18929 üzenetére
inkább az a kérdés h kell e neked egyáltalán a transkode, én sehol nem transzkódolok, lakáson belül meg pláne nem. sztem, ne a transcode felől közelítsd meg h kell e neked a pass vagy nem
- akarjátok távolról is nézni? (ehhez elég a remote előfizetés)
-kell olyan extra feature h átugrani tv sorozatoknál az intrót és az outról? (ehhez kell a pass)
-ha nézitek távolról akkor is csak ti nézitek 1 fiókkal vagy több fiók nézné (távolról) (ha több fiúk nézné távolról akkor minden fióknak kell remote előfizetés, vagy a szerver tulajdonosnak pass)
-tényleg kell e a tanscode -
blakey
titán
-
blakey
titán
válasz
Virag.h #18926 üzenetére
Szoftveres gyorsítást mindegyik eszköz tud, de a jó minőségű átalakítás nagyon erős "vasat" igényel. A 423+, de még a 923+ sem birkózik meg a 720p-nél nagyobb felbontással szoftveres átalakítás esetében, úh. igen, ha kell az átalakítás, akkor kell a Plex Pass is.
Egyébként, ha nem használsz átalakítást, tehát olyan lejátszóval használod, ami mindent natívan tud kezelni, pl. Kodi, Infuse, akkor nem kell az átalakítás és így a PP sem. -
Virag.h
aktív tag
válasz
burgatshow #18925 üzenetére
Tehat akkor alap nem tudja a transkodolast? Ha ds423+ van akkor sem? Muszaj pass t vasarolni?
-
burgatshow
veterán
-
Virag.h
aktív tag
válasz
burgatshow #18923 üzenetére
ertem.
Szerencse h ds423+ va a haznal.... akkor igy nekunk eleg az alap ingyenes verzio igaz? -
burgatshow
veterán
válasz
Virag.h #18922 üzenetére
Szoftveres transcoding-ot a processzornak erőből kell elvégeznie. Ergó ha van egy nagyon erős processzorod, akkor elbír vele.
Vagy, hatékonyabb, ha van rá célprocesszorod (ilyenek a videókártyák), amik ezt "maguktól" tudják.
Összegezve a szoftveres transcoding jobban meg fogja emelni a CPU terhelést, míg ugyanazt a feladatot egy videókártya álmából felkeltve is tudja anélkül, hogy a CPU-tól függne.
Logikus következtetés, hogy ha állandóan transcoding-ra van szükséged és ezt a NAS-od tudja (pl.: 423+), akkor jobban jársz, mint egy 923+-szal (másik topikban is ott vagyok azért tudom.
) pl. ami bár CPU-ban erősebb, de cserébe nincs benne videókártya. Viszont akkor kell Plex Pass.
-
Virag.h
aktív tag
válasz
stickermajom #18921 üzenetére
Huh. Ezt elmagyararaznad? Azt hittem h csak egy fajta letezik....🤦♀️
-
Virag.h
aktív tag
válasz
burgatshow #18919 üzenetére
Koszonom
Synology nas segitsegevel hasznalnam de ha jol ertelmezem a transzkodolas az alap verzio is tartalmazza igaz?
-
Virag.h
aktív tag
-
ColdMan
tag
Sziasztok!
Következő kérdésem lenne?
Néhány filmet szeretnék gyűjteményhez adni. Ezzel semmi gond, meg is történt.
Hogy tudom elérni, hogy a filmek (könyvtár nézetben), csak a gyűjteményben jelenjenek meg, külön filmként ne.
Köszi! -
bnorci71
addikt
válasz
stickermajom #18905 üzenetére
Lehet
Troy66
már csak el tudom dönteni le tudok tölteni vagy nem
de tessék
ugyes
de plex akartam letölteni a dsfile a kényszer volt a vlc vel
Nas synology de épített és még erősen magàzom -
ugyes
senior tag
válasz
boborján2 #18908 üzenetére
Arcfelismerést nem akarnak, szóval nem lesz közvetlen versenytárs. Ugyanakkor családi megjelenítésre/megosztásra jó lenne, ha néhány korábbi funkciót beépítenének (automatikus címkézés) vagy teljes körűen engednék az EXIF adatok megjelenítését és azok alapján pl. albumtervezést.
-
ugyes
senior tag
válasz
Troy66 #18906 üzenetére
A plexamp és a plex photos funkcióinak nagy része ingyenes. A plexamp szerintem jó, a photos még szenvedés. Synology és Qnap tulajoknak a fotókezelés jó a NAS-on a gyári szoftverekkel.
Szerintem bnorci71 nem Plexen keresztül akarja letölteni a médiafájlokat, hanem bármi mással. -
Troy66
kezdő
Értem. A szándékot is. Ezeket az appokat, plex pass-al lehet használni. Tehát erre felé terelnék a felhasználókat. Vagy havidíj vagy life time, előfizetést vegyenek, ha kell nekik. Ezzel prémium tartalommal is megtöltve ezt a funkciót, várhatóan további fejlesztések mellett. Pont ezért is vettem plex pass-t, hogy a változásokkal, ne legyen gond a jövőben.
Ezt a két funkciót, könnyen ki lehet váltani, akinek van egy nas. Van beépített média (zene) és photo szerver verzió. Csak a video station került ki, ezért kellett a plex.
Viszont ha alapvetően hasonló a 2-3 app, akkor a nyelvet sem kell újra lefordítani, mert a régi többé kevésbé tartalmazta.#18904bnorci71
Ha nincs Plex pass biztos nem megy. Megnéztük, olyan felhasználó, akinek nincs előfizetése, de van hozzáférése, az távolról nézheti, de letöltés, mint funkció nem jelenik meg nála. Csak annál a felhasználónál akinél a pass előfizetés egyébként meg van. (* van olyan lehetőség, hogy ezt a szerver tulaja, engedélyezi, nem engedélyezi, de engedélyezve sem jelent meg). -
bnorci71
addikt
válasz
Troy66 #18900 üzenetére
Írtam eddig minden eszközön ment a lejátszás iPhonomon a letöltés is ami most is megy az új iPaden már nem.
Anno régen valamiért fizettem nem sokat biztos nem lifetimot és nem
is havidíjat fizetek így fogalmam nincs milyen “ csomagom” van és nem is találok a fiókba semmit errőlegyszóval nekem így ez uninstalll lesz amint telefont váltok
-
ugyes
senior tag
válasz
enginev3.0 #18902 üzenetére
Igaz. Most megtaláltam.
-
ugyes
senior tag
válasz
Troy66 #18900 üzenetére
Újraírták. Kivették a zenék és a fotók kezelését (sőt, nem tudod már a könyvtárat beolvastatni az appal, mobilon csak a Plex Dash-sal tudod indítani). Az előbbire a Plexamp, utóbbi a PlexPhotos alkalmazás lett, legalábbis mobil + tablet vonalon.
A fordítást pedig a főbb, nagyobb nyelvekre csinálták csak meg. És valamiért nem nyitották meg a kisebb nyelvek felé, noha a többi kliens-változatra megvannak. -
Troy66
kezdő
Van plex pass, ezért inkább csak a magyar nyelv miatt kérdeztem. De azt úgy vettem észre, hogy az eszköz nyelvén jeleníti meg, eddig így volt. Vajon végleg kikerült vagy csak csúszik a többi nyelv? (mert a cél az lett volna, hogy minél használhatóbb legyen, nyelvtudástól függetlenül is "mindenkinek").
#18894bnorci71most is az Ipadre végül a Dsfile-al töltöttem le a filmet amit offline nézni akartam ès VlC játszom le
Letöltéshez plex pass kell. Vlc meg látszatja a nasról is, ha van net, telefonon, pc-n egyaránt. Egyes Mp4 fájlokat még böngészőben is lejátszik. Ha be vagy jelentkezve a file stationra, akkor eléred vlc-vel is online, offline (letöltve)#18896ugyes
ekkora változás volt, hogy mindent ki kellett szedni?" évenkénti 5-6 alkalom se a havi díj nem opció"
az csak pár dolcsiha évente pár hónapról van csak szó.
-
-
ugyes
senior tag
válasz
enginev3.0 #18897 üzenetére
Mással foglalkoznak (pl. új ffmpeg verzió implementálása a transzkódolóhoz), mint a lokalizációval (a főbb nyelvekre már most is kész). Legalább 2 hónapja ment a fordítási nyelv megnyitási kérés, de eddig semmi.
-
ugyes
senior tag
válasz
Troy66 #18890 üzenetére
Androidon és IOS-en új kliensek vannak, amelyek magyarul nem elérhetők /Plex for Android & IOS 2025.15.0.-től/ Ezeknél biztos nem működik az előfizetés nélküli távoli elérés.
XBOX-om és PSx-em nincs, ezért lehet ott nincs új típusú kliens. Ettől függetlenül, ha májustól frissítetted a kliens alkalmazást és a szervert is, akkor jó eséllyel aktív az ellenőrzés. -
Troy66
kezdő
válasz
havri1 #18891 üzenetére
Azért nincs mert meg kell hívnod őt a szerveredre.
film, sorozat adatlapot meg lehet osztani és alul írja, hol elérhető melyik streamingnél. De ha nem osztod meg vele, nem adsz engedélyt a szerverhez/nézni valóhoz és nem fogadja el, akkor nem fogja látni, mint forrást, a streamingek mellett.Ez nem felhő meghajtó, hogy küldök egy linket és nézd.
Továbbá, csak akkor fogja tudni nézni, ha van plex pass vagy remote pass az távoli nézőnek.#18890
A 2. bejegyzés már ügyestől kérdeztem. -
havri1
félisten
válasz
Troy66 #18890 üzenetére
Nem olyan egyszerű ez, mint ahogy elképzeltem. Megosztottam a filmet a userrel. Ő a linken belép a userével, de igazából nem lát megosztott filmet, csak az alap főképernyőt (nincs mappa megosztva vele). A keresőben kiadja a filmet, de nincs lejátszás, csak watchlist továbbra is. Elengedtem..
Nálam napi használatban van, én Mac-en a desktop appot használom, és működik távolról igen. Nálam magyar nyelvű, legfrissebb kliens van fent.
-
Troy66
kezdő
válasz
havri1 #18887 üzenetére
Ezért kérdeztem, mert fiók és engedély nélkül nem fog menni, ez nem felhőmeghajtó, hogy küldök egy linket.
Tailscale - ez érdekes, nem böngészésből is működik?
"Ha az új (magyarul nem tudó)"
Ez mikori ez a kliens? Lesz magyar később? Régebbit elő lehet bogarászni? (az eszköz nyelvét használta eddig nem?) -
tobias40
veterán
Másik városban levő ps4-ps5-re vagy droidos boxra(akár CE-vel)-tv-re hogyan mehetne a streamelés tőlem az ingyenes változatban?
Kell vpn vagy tailscale mókolás?
Gyerekeimnek szeretném az itthoni synology220+ nas-ról PLex serverről megosztani a filmeket,Plex kliensekre.Köszi!
-
-
havri1
félisten
Tudok olyat csinálni, hogy egy adott filmet linkkel megosztok egy embernek, hogy arra kattintva böngészőn keresztül meg tudja nézni?Idősebb családtagnak szeretnék egy filmet elküldeni. Nem idegen az informatika tőle, de telepíttetni plexet emiatt nem szeretnék, de jó lenne ha látná a filmet.
Megvan -
Hege1234
addikt
-
Louro
őstag
Én értem, írtam is, csak van egy kialakult mappastruktúrám évek óta. Minden más lejátszó tudja kezelni, csak a Plex nem. Egy app miatt változtassak? Akkor inkább marad a VLC.
enginedev: Felvettem a Sorozatok mappát és úgy is csak a sorozat nevével fémjelzett mappát mutatja és a tartalmát nem.
-
Hege1234
addikt
nem...
külön a filmeket és a sorozatokat
Filmek:
[Filmek kép1]
[Filmek kép2]TV Műsorok:
[TV Műsorok kép1]
[TV Műsorok kép2] -
Louro
őstag
válasz
burgatshow #18874 üzenetére
Értem, hogy azt a mappát kellene belinkelni, ahol a konkrét videóállományok vannak, nem almappák. De, ha letöltök valamit, ami egy mappában van, akkor most vegyem fel mindig a Library-be? Ez nem tűnik a legkényelmesebb megoldásnak. Egyszerűbb lenne (SZERINTEM) egy mappát megadni, amit végigszkennelne a program és kész.
Tudom, fejlesszek ilyen alkalmazást, csak nehéz elképzelni, hogy a mappák kezelése ilyen nagy bonyodalmat okoz.
-
burgatshow
veterán
De továbbra sem jól csinálod.
A mappa struktúrád így nézzen ki:
- Filmek
|- Film 1.mkv
|- Film 2.mkv
|- Film N.mkv
- Sorozatok
|- Sorozat 1
|- Season 01 / S01
|- S01E01.mkv
|- S01E02.mkv
|- Sorozat 2
|- Season 01 / S01
|- Sorozat N
|- Season 01 / S01Ezekután a Filmek főkönyvtárat Film típussal csatold be a Plexbe, a Sorozatok fő mappádat meg TV műsor típussal.
-
Louro
őstag
válasz
enginev3.0 #18872 üzenetére
NAS: Filmek/Sorozatok/[Sorozat neve]/[itt már nem almappázgatok, mert a fájl neve tartalmazza az évadot]
Plexen eleinte csak a főmappa (Filmek) volt felcsatolva. Tegnap felvettem a Filmek alatt lévő almappákat. De így sem hozott javulást.
De elengedtem a dolgot. Tényleg köszönöm a támogatásotokat.
-
Louro
őstag
válasz
Multibit #18869 üzenetére
Úgy látszik a technológia nem előre megy, hanem hátra. (Nem a fórumtársak ellen szólva.) Régen nem volt probléma mondjuk a Winampnak, ha egy mappát megadtam, mert akkor az összes alatta lévő mp3-at beolvasta. Most meg a felhasználó figyeljen oda arra, hogy a programozónak hogyan kedves.
Naívan azt gondoltam, hogy ha rendszerezek egy témát, esetünkben filmek, akkor minden alatta lévő, elfogadott fájlformátumról készít metaadatot.
Amúgy azzal, hogy a Sorozatok almappát megadtam a Library-ben, ugyanúgy üresek az alatta lévő mappák. /Sorozatok/Squid game/[Itt lenne mondjuk a Squid.game.S03E01.mkv] .
Elnézést a rantért. Nem a fórumtársaknak szól!
-
Louro
őstag
válasz
stickermajom #18867 üzenetére
Köszi! Itt is több szintű a mappastruktúra. Furcsa, hogy miért nem tudta kezelni, de megcsináltam, amit itt javasoltatok. Holnap majd le is tesztelem.
-
Louro
őstag
válasz
stickermajom #18860 üzenetére
A főmappa van felcsatolva.
ColdMan: Bevallom, nem értem a kérdést. Ez egy szimpla mappa a NAS-on. A mappa tartalma elérhető, mert az almappák láthatóak. Csak a friss tartalmak nagyon későn jelennek meg sokszor.
-
Louro
őstag
válasz
ColdMan #18856 üzenetére
Főmappa: Filmek
Almappa: Sorozatok
Alalmappa: Squid gameBenne lévő fájlok elnevezése: Squid.Game.S03E01.mkv
A minőség: 1080pMivel 4K-s tartalmam is van, azokat gond nélkül lejátsza. A VLC gond nélkül lejátsza. Nem értem a Plex miért nem tudja ezeket felolvasni azonnal.
@enginev3.0: Itt kellene megtalálnom ezt a beállítást?
-
ColdMan
tag
válasz
enginev3.0 #18857 üzenetére
Louro2025-07-05 20:01:27
Miért van az, hogy a Plex nem olvassa fel az összes fájlt, még ha azt is mondom, hogy szkennelje be újra az egész meghajtót?
Szerintem nem jó a könyvtár típusa. Vagy rosszul értelmezem a problémát...
-
Louro
őstag
Miért van az, hogy a Plex nem olvassa fel az összes fájlt, még ha azt is mondom, hogy szkennelje be újra az egész meghajtót? Csípem az appot és működik, csak ha valami friss szerzeményt néznék, akkor 10-ből 9-szer biztos nem látszik az appban és akkor játszhatom le a VLC-n. A fájlformátum sem cifra, szóval ez sem kellene, hogy akadály legyen neki.
-
burgatshow
veterán
válasz
udna999 #18851 üzenetére
Azert neha egy google keresest megtehetnetek a kerdezes elott: multiple episodes in a single file c. fejezet.
-
udna999
tag
Arra van megoldás, hogy olyan sorozatot megjelenítsen, aminél a részek egyben vannak? Van pár régi sorozatom, ami egy évad egy nagy mkv fájl. Ezeket ugyanúgy nem adja be.
-
ugyes
senior tag
válasz
udna999 #18848 üzenetére
Mert az 1 sorozat, két évada.
DreamWorks Dragons
A total of 40 episodes aired on Cartoon Network during the first two seasons, subtitled Riders of Berk and Defenders of Berk respectively. -
udna999
tag
Üdv,
miért von össze két teljesen különböző sorozatot?
Köszi
-
-
ugyes
senior tag
válasz
bnorci71 #18843 üzenetére
Még a régi alkalmazás van az iphone-odon. Azon még a régi szabályok érvényesek.
Az ipadre az új alkalmazás került (mert már csak az elérhető), amely csak 7 nyelven érhető el (magyar nincs közte) és az új szabályok szerint működik.
Azaz távoli elérés külön (havi) licenc vagy Plex pass. -
bnorci71
addikt
Segítsetek
iPhone meg tudok nézni bármit a szerveremről le tudom tölteni.
Vettem egy iPadet megnézni se enged semmit nem hogy letölteni vásárlást ajánl fel hónap/év előfizetést.Anno valamit régen vettem de biztos nem a teljes csomagot.
Az új eszközre is meg kel vennem a hozzáférést vagy ha kijelentkezek az iPhonon akkor másik eszközön be tudok lépni?Tv-n is megy notebookon is.
köszi
ja még valami
telefonon magyar a Plex alkalmazás iPaden angol és nincs is magyar választhatóság. A más op rendszer miatt? -
bnorci71
addikt
válasz
enginev3.0 #18841 üzenetére
AnWave oldotta meg
-
bnorci71
addikt
válasz
enginev3.0 #18838 üzenetére
egy egész évaddal nem szórakoznék vagy esetleg több évaddal is.
tegnap felraktam egy ősrégi Lenovo MIIX-320 tabletre amin W10 van szintén és azon van EAC3 hang.
-
bnorci71
addikt
válasz
burgatshow #18835 üzenetére
Mas megy? Vagy az osszes ilyen nem megy alkalmazasbol?
a kérdés jó megnézem majd a többi résszel
ha más se megy kodekket tudok telepíteni az apba? -
bnorci71
addikt
válasz
enginev3.0 #18832 üzenetére
Nem
magyar hangsávval egyáltalán nincs hang és csak alkalmazásban.
Olyan mintha nem támogatott hangformátum lenne. De böngészőben akkor miért van hang? -
blakey
titán
válasz
zsolt501 #18829 üzenetére
Illetve még annyi, hogy a belső hálózati kommunikáció is a routeren keresztül történik, tehát telefonról a PMS-t a routeren keresztül éred el és ehhez még jön az is, hogy a PMS alapból úgy van beállítva, ahogy írtam.
Plex oldalán minden beállítás megtalálható, az is, hogy helyi hálózaton ne kommunikáljon a központtal. -
bnorci71
addikt
Sziasztok!
Furcsa probléma
adott egy notebook App-ba a filmnek nincs magyar hangja angol van.
Angol AC3 5.1 ,DTS-HD MA 5.1 mindkettő megy
magyar EAC3 5.1
böngészőben semmi gond ott van magyar hang a film ugyan az.
Miért nincs magyar hang? -
zsolt501
nagyúr
válasz
blakey #18828 üzenetére
Furcsa is volt, ilyen még nem volt főleg az volt a fura, hogy CSAK Plexel volt a gond és ott is CSAK Androidos rendszeren, ilyenkor nem a routerre gondol az ember, pláne hogy a tesztelve a sávszélességet azzal sem volt gond megvolt a gigabites net.
No mindegy is, ha ilyen gond van ezentúl ezt is bele kell számítani. -
zsolt501
nagyúr
Sziasztok.
Érdeklődnék, hogy ti tapasztaltatok e androidos és Google TV-s rendszereken lassú plex betöltődésre az utolsó frissítés óta (pár napja) eddig nem volt gond, de pár napja telefonon és TV-n is brutális lassulást tapasztalok, PC-n Plex alkalmazásból és böngészőből nincs probléma ott azonnal indul a Plex és a lejátszás, szerver oldali hiba is kizárható, mert akkor böngészőből és Win-es alkalmazás esetén is lassan indulna a Plex.
Szóval ti találkoztatok lassú alkalmazás indulással? -
dingo-htc se
tag
válasz
enginev3.0 #18824 üzenetére
Köszi szépen!
Nem tudom miért nem gondoltam rá.
-
enginev3.0
félisten
válasz
dingo-htc se #18823 üzenetére
szedd le kézzel és tedd fel manuálisan
-
dingo-htc se
tag
Sziasztok,
táblagépen és mobilon szeretnék filmet nézni, pc-ről, de azt írja az app, hogy újabb verzió szükséges a szerveren. Látom is, hogy van, de nem frissít csak forog körbe. "igyak egy treát, mert hosszú lesz". Kiírja, hogy frissítést tepelít, de nem csinálja meg. 1.41.1.9057 Verzió ami kellene az viszont 1.41.2 vagy újabb.
Mi lehet a baj? -
Biga123
addikt
válasz
udna999 #18817 üzenetére
Kevered és rossz az évszám
Sorozat: 2020 (neked szvsz ez van meg)
https://www.imdb.com/title/tt7423322
Szal simán pontosítással meg kellene találnia csak szedd ki a rossz évszámot és imbd azonosítótFilm: 1983
https://www.imdb.com/title/tt0086197 -
blakey
titán
válasz
udna999 #18813 üzenetére
Ez film és nem sorozat, hiába van nálad 8 rész, ez egyrészes, tehát neked ezt egy filmként kell kezelni, sehol nem jelenik meg sorozatként, csak filmként (tvdb-n is film, tmdb-n is az), ezért nem találja. A filmek közé csoportosítsd, filmkeresővel keresd. Tipp: töltsd le egyben, filmként és akkor nem lesz probléma. Megvan pl. a "betonon", simán felismeri a Plex.
-
Biga123
addikt
válasz
sky8304 #18807 üzenetére
Igen ezt írtam h kliensről lehet kezdeményezni a felirat keresést, de pl automatikusan nem szed feliratot amit pl a media file mellett tárol.
És ilyenkor az opensubtitles-en keres, de ez alap ehhez semmit nem kell állítani, nem is lehet.És sajnos a minden felhasználónál külön tárolja a DB ben, szal mindenkinek le kell szedni külön külön. A subzero nekem is fenn van amíg működött imádtam , ha bekerült egy film már húzta is hozzá a feliratot, és betette az srt-t a film mellé.
A bővítmények már nem működnek sajna.
Sokat rugóztam rajta egy időben, de elengedtem.
Bazarral meg lehetne oldani az automatizált felirat letöltést , de nekem annyit nem ér . -
kalifa777
tag
válasz
enginev3.0 #18806 üzenetére
Nem. De ha nem találom akkor legfeljebb megváltoztatom, és átírom mindenhol.
-
udna999
tag
Sziasztok,
hogyan tudom az imdb azonosítót beadni egy tartalomnak? Mappa és fájlnév az eredeti angol cím plusz évszám. Próbáltam a fájlnévbe beleírni az imdb azonosítót, de úgy sem ismeri fel. Az egyeztetés kiad pár találatot, de egyik sem az.
Köszi
-
sky8304
csendes tag
válasz
Biga123 #18804 üzenetére
Feliratoknál rámegyek a keresésre,állítok egy tetszőleges nyelvet és bedobja a opensubtitlés találatot. Most akkor ez hogyan van? Alapból tudná a plex hogy ott kell keresni vagy mi? Nekem bent van ez a bővitmény amióta felraktam a plexet szóval akkor valaki mondja meg ezt a bővitmény csinálja vagy alap dolog
-
kalifa777
tag
Sziasztok!
Van egy asztali gépem melyre telepítettem a PLEX szervert. Most vettem a konyhába egy FIRE TV sticket. Próbálom elérni a szervert de nem sikerül. Nem tudok belépni, mert nem emlékszem a jelszavamra. Ha megnyitom a szervert akkor csak módosítani tudom a jelszavam megnézni nem. Hol lehet megnézni a megadott jelszavam? (Nem akarom módosítani, mert akkor több helyen is át kellene írni) -
petir
senior tag
Sziasztok,
Ritkán nézünk feliratos filmet viszont most szeretnék.
Biztosan emlékszem, hogy volt egy plex beállítás ahol beállítottam az opensubtitles accountot és onnan töltött be feliratot... én töviről hegyire átnéztem mindent de nem találom. Meg tudnátok írni , hol van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- PlayStationre is jön az első Gears of War felújítása
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- AOC CQ27G2S Monitor (2K/VA/165hz)
- Samsung C27F396FHR Monitor
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest