- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mert ha minden jól megy, miért vennél új tvt? Egyébként meg simán lehet, hogy valami olyanba nyúlnak bele, szándékosan vagy véletlenül amit a plex használna, most meg nem tudja. Vagy akármi.
A plex rohadt jó. Nekem simán megért 10k-t a pi is évekkel ezelőtt, most a mi box, kínából a hazai ár kb fele volt, sokkal többet megért volna nekem, mondjuk nálam asszony most éppen szülés előtt ül otthon, és a 9 hónapos terhes feleségeddel nem akarsz játszani, hogy szaggatnak a filmek
-
törölt tag
Ezért mondom, hogy nem szabad a gyári smartokban hinni. Pont. Janosibaja fórumtárs szívott a felirat szétcsúszással pl, odaadtam neki a nem használt pi2-t Rasplex-el telepítve, és azóta boldog mint majom a farkának.
Még wifin is sokkal jobban ment nálam mindig is a plex egy külön kliensen, mint bármilyen smarton. Nem röcögött nem döcögött, nem voltak random hibák vagy lassulások.
Kell venni egy 10k-s kínai boxot és feltenni rá egy libreelec-et, és összekötni pkc-vel a plex szerverrel, vagy MI Box, vagy rasberry pi 2-3 + rasplex, vagy apple tv, vagy akármi ami képes értelmesen, a gyártók kényének kedvének hangulatának kikerülésére. Cec miatt a tv távjával kezelhető marad minden, enni semmit nem eszik, és amikor a tv gyártó gondol egyet és szétgyilkolja az egészet mert olyanja van, akkor észre se veszed.
Sz@pásminimalizálásra plexen főleg ez az alternatíva a legjobb. Sajnos egyébként, de ez van.
Vagy vársz, hátha megtákolják a kliensedet újra a tv-n.
Új hozzászólás Aktív témák
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged