- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagaba1
tag
Sziasztok,
Eddig csak PC-t használtam filmnézésre, de költözés miatt úgy döntöttem kialakítok egy házimozi rendszert. A minap vásároltam is egy Samsung 55Q6FNA típusú TV-t, és szembesültem egy problémával, miszerint a készülék nem támogatja a DTS szabványt. WIN10 PC-n először a win féle DLNA megosztást próbáltam, majd serviio és végül Plex segítségével. Előbbi esetekben annyit ír hogy nem támogatott audio formátum, Plex esetében el sem indítja. Van mód rá, hogy a Plex transzkódolja az audio jelet DD-ra?
Nemsokára veszek egy Yamaha RX-V485 erősítőt mellé. Ez az eszköz tudja a DTS szabványt, viszont mivel a tv-ről HDMI-ARC segítségével küldeném tovább a jelet, így ki van lőve minden DTS, ha jól sejtem.
Mit gondoltok, mi lenne a megoldás a problémámra? Örülnék ha nem kéne egy külön médialejátszóval bonyolítani a helyzetet, és akkor 3. távirányító, plusz kiadás, stb...
Új hozzászólás Aktív témák
lo PLEX, mint Kodi alternatívaA legtöbb házimozis leírás az XBMC/KODI célszoftverrel foglalkozik, én azonban a kezdetek...
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Túraautó topik
- LED világítás a lakásban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- Száguldozásra hangol az új AMD Software
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Dell Latitude 5510 15,6", i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- HP LaserJet Pro M404dn
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest