Hirdetés
- Svájcban bukkant fel egy Berlinbe készülő HMD
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Saját kamerahardverrel készül a OnePlus 15?
Új hozzászólás Aktív témák
-
orion1025
őstag
Ugye, ugye, mégis kinek nincs fogalma? A HC-n mit keres egy Lada, amin kicsit nagyobb felni van? Már azért forgalmi kobzás jár, mivel látom mezei rendszámos, tehát vélhetően nem traileren zötyögött oda, vagy ha igen, akkor közúti forgalomban részt vesz nagy valószínűséggel a hétköznapokon.
De ahogy írták lentebb, a román dakoták furikázhatnak mindennel, de én egy komplett ültető szettet (szettet, nem csak rugót!) nem rakhatok a kocsim alá papírozás nélkül, amiről ugyebár van mellékelt műbizonylat, hogy X és Y típuson belüli autóhoz jó. De itt ahogy nézegettem voltak a gyárinál "kicsit" nagyobb felnis autók is, amik szintén normál rendszámosak, és a váltóméretébe biztos nem esik bele akkora kerék, de én vagyok a hülye ugye!? Mellesleg ez semmivel nem másabb, mint az éves VW találkozó a ringen, de ott érdekes módon kapkodják ki a sorból a gépeket, és nem a putris szarokat, hanem azokat, akik egy vagyont talicskáztak az egyébként európai szinten full legális autóikba, csak itthon ez nagyon nem így megy. Én ezért nem járok már semmilyen találkozóra vagy nagyobb eseményre, mert a disznók kivonulnak lopkodni, de itt ahogy látom ilyen nincs, mert egy "rangos esemény".
-
KrAt
veterán
Bazz, ott a régi Kadettom, de jó volt látni újra
-
-
CaNNa3IS
senior tag
Huuu az a quattro
-
orion1025
őstag
Hány forgalmi ugrott menet közben?
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Air 3 Fly More Combo RC-N2 21 hónap garancia
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" - M2, 16GB/256GB - 15 ciklus - 100% akku(MC7W4MG/A) Csillagfény -HUN
- Asztali PC , R7 5700X , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 512GB NVME , 2TB HDD
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 512GB magyarbill. 1 év garancia
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- 145 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest