- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Új fejezet nyílik szeptemberben az iPhone történetében
- Bluetooth-headsetekről általában
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
anjani182
őstag
Azóta már 2021-22-23-ban szétverettem az egész házat....
igen ekkor lett fontosabb! Nemtudom mondtam-e de egyrészt voltak hibák is eredetileg, másrészt miután benne éltünk rájöttünk, hogy mi hiányzik, és azokat megoldottuk úgy, hogy tényleg hosszú távra tervezünk.
Akár gondolok itt olyanra, hogy elől fullba térkövezés, hátul térkő+műfű, hátul trapézlemez kerítés, a földszinten a laminált padló lecserélése hidegburkolatra, de akkor már bement az elektromos padlófűtés, 2 fürdő 0-ról felújítva, tetőn az üveggyapotot kőzetgyapotra cseréltük, de akkor már nagyon jó tetőfóliát is tetettem be, tetőtéri szobák újraburkolása melegburkolattal, nemtudom terasz újraburkolása, elől a bejárati ajtó előtti lépcső kiszélesítése oldalirányba, és akkor már újraburkolás, összes nyílászáró cseréje, tetőablakok is műanyagra, lenn pedig a gagyi Aluplast VEKA-ra cserélve....RAL szalag be stb. stb. falba beépített biokandalló, nappali és előszobába és a terasz oldalálára díszkő felrakatása, új konyha...stb.
De igen alapvetően az is benne volt, hogy mégsem olyan minőségi minden amit a generálkivitelező berakott, szép-szép a fóliás Aluplast ablak, de azért a 140e Ft-os bejárati ajtó messze van a jótól...meg hasonlók!
MOD: és akkor még menetközbe derül ki, hogy a lenti fürdőbe a PVC cső visszafele lejt (akkor már felverettem), közben a kazán is beszart abból is új kellett, a WC tartályokat Grohe-ra cseréltük, aminek nem mechanikusan működik a nyomólapja (a mechanikus Styronnak évente eltört kb.), Wellis kád, WC-k, ülőke, zuhanyfolyóka stb. Elég drága csapokat vettünk Grohe, de azok is beszarnak, közölte a garanciális szerelő amikor cserélte a kádtöltőt meg a zuhanyt hogy ez még az olcsó kategória (50e a szett).
Új hozzászólás Aktív témák
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 1000GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- Dell P3424WE monitor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor Pad X9 / 4GB RAM 128 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- LG 27UP850NP-W - 27" IPS LED - 3840x2160 4K - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest