- Mobil flották
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- iPhone topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Höh, nekem a Kőbányai a kedvencem, amit sokan még emberi fogyasztásra sem tartanak alkalmasnak.
Szó se róla, voltam néhány sörfesztiválon, kóstoltam már mindenféle sört, azokat is szeretem, de ha úgy van, akkor általában Kőbányai marad...kivéve amikor az sem, mert úgy vagyok vele, hogy ha rámjön, társaságban legurítok néhányat, de van, hogy fél évig semmilyen alkohol, mert egyszerűen nem kívánom.
Kicsit sem vetem meg a piát, de a "kötelező" ivástól hülyét kapok, magamban meg tényleg nagyon ritka, hogy iszom valamit.Általában akkor fordul elő, ha baromi elegem van, elfáradtam a munkában, stb, és amolyan gőzleeresztő jutalomfalat gyanánt(de ez tenyleg néhányhavonta).
Illetve egy időben sörösnek vallottam magam, de vannak helyzetek amikor képtelen lennék sört inni, például kaja mellé nem szívesen fogyasztok, ebéd előtt nem nagyon vinne rá a lélek, hogy igyak, és nagy melegben sem mindig esik jól.
Akkor már inkább egy jóféle száraz fehér hosszúlépés, ha már alkohol.
Töményben is inkább házi pálinka módjával, buliban meg kb laza longdrinkek a jellemzőek.
Ha meg alkoholmentesen közelítjük a dolgot, kevés üdítő, tea, és sok víz.
bob.zxr:
-Én meg azzal vagyok úgy, hogy szopogassák csak a lányok, meg akinek bírja a gyomra.Ciderrel sikerült abszolválnom a részegség nélküli másnaposságot, azóta kb rá sem nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest