- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Höh, nekem a Kőbányai a kedvencem, amit sokan még emberi fogyasztásra sem tartanak alkalmasnak.
Szó se róla, voltam néhány sörfesztiválon, kóstoltam már mindenféle sört, azokat is szeretem, de ha úgy van, akkor általában Kőbányai marad...kivéve amikor az sem, mert úgy vagyok vele, hogy ha rámjön, társaságban legurítok néhányat, de van, hogy fél évig semmilyen alkohol, mert egyszerűen nem kívánom.
Kicsit sem vetem meg a piát, de a "kötelező" ivástól hülyét kapok, magamban meg tényleg nagyon ritka, hogy iszom valamit.Általában akkor fordul elő, ha baromi elegem van, elfáradtam a munkában, stb, és amolyan gőzleeresztő jutalomfalat gyanánt(de ez tenyleg néhányhavonta).
Illetve egy időben sörösnek vallottam magam, de vannak helyzetek amikor képtelen lennék sört inni, például kaja mellé nem szívesen fogyasztok, ebéd előtt nem nagyon vinne rá a lélek, hogy igyak, és nagy melegben sem mindig esik jól.
Akkor már inkább egy jóféle száraz fehér hosszúlépés, ha már alkohol.
Töményben is inkább házi pálinka módjával, buliban meg kb laza longdrinkek a jellemzőek.
Ha meg alkoholmentesen közelítjük a dolgot, kevés üdítő, tea, és sok víz.
bob.zxr:
-Én meg azzal vagyok úgy, hogy szopogassák csak a lányok, meg akinek bírja a gyomra.Ciderrel sikerült abszolválnom a részegség nélküli másnaposságot, azóta kb rá sem nézek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- BestBuy topik
- LEGO klub
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Filmvilág
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- További aktív témák...
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest