- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
#32839680 #59 üzenetére
Pontosan így van, én se iszom meg bárkiét. Sok kontár van...nehéz is jó házi pálinkához jutni. Olyan mint a hurka-kolbász
Évente csak 1-2x eszek de akkor az olyan amilyennek lennie kell. Alapanyagnál kezdődik minden. Anno gyerek koromban szomszéd néninél mindig szedtük a rohadt barackot/szilvát a fa alól, ő abból csinálta a páleszt
Nemdobunkkisemmit' mentalitású régimódi néni volt
Meggybor viszont igen...de abból is értelmeset találni nem egyszerű.
Aszúnál én is azt érzem mintha tölgyfahordó lenne..ez alól csak a 7 puttonyos volt kivétel. -
Chaser
legenda
válasz
#32839680 #47 üzenetére
FAXE-t amit múltkor ittam meglepett. Majd egyszer kipróbálom ezeket is talán
Mézes almát nem hallottam de izgalmasan hangzik
A körténél sem nagyon van alkoholos mellékíz, legalábbis nagyon minimális lehet mert nem rémlik. De azért az is oda tud csapni rendesen..pont ezért mert itatja magát de mégse 5% körüli söröcske az ha nem is igazi pálinka.
szerk: lemmy9 Nem tudom/nem hiszem de jó. Csináltam nemrég egy kis próbamézest én is. Hát légúti megbetegedésre legjobb gyógyszer az biztos
-
Chaser
legenda
válasz
Hieronymus #38 üzenetére
Ilyen reggeli után éhes maradnék
Perecet azért megenném
Sör tényleg valahol élelmiszer kategória is...aki túlzásba viszi nem csak a gyomra nő hanem hízik is. B6 meg egyébként is étvágyat csinál. Nem véletlen hívják folyékony kenyérnek
szerk: Pitterix Tonic az amit soha nem tudnék meginni...gyerekként is hányingerem lett tőle, most is
A keserű ízekre valahogy túlérzékeny vagyok. Unicomot se tudom meginni, lehúznék egy felest még le se érne és kinn lenne
Bort se bírom nagyon elviselni...van valami kesernyés íze mindnek. Egyedül a hét puttonyos tokaji aszú volt amit gond nélkül megittam, olyan volt mint a méz. Kár hogy csak egyszer volt rá alkalom
Most is van itthon mazsolabor, nem pancsolt, kinn vettük. Megkóstoltam, édeskés minden de broááááááánemkelll
-
Chaser
legenda
válasz
#32839680 #35 üzenetére
Jó, hát náluk a pick téli szalámi is alsó polcos, azért adják majdnem fele áron náluk mint itt ahol gyártják...lol
szerk: bob.zxr Az a rosszabb amikor vezetnek is. Konkrétan ismerek olyat, aki józanon nem vezet. Valószínűleg ő már az a kategória, hogy józanon lenne veszélyes...
-
Chaser
legenda
válasz
Peterson_ #17 üzenetére
Kinizsi Pált kóstoltad? Lehet már nem forgalmazzák
Valamikor tizenéve megkóstoltatták velem, egyébként se szerettem a sört, de az meg rohadt keserű is volt...akkorát köptem sztem kilyukadt a padló is
Kaja közben nem tudnék inni, úgy viszont jó enni ha előtte ittam pár üveggel. B6 vitamin ugyeDe nem napi szinten csinálom, hetinek se mondható. Másnapos még nem voltam pályafutásom alatt semmitől. Ha valamit túlzásba viszek az kijön, kialszom magam, másnap semmi bajom max veszettül szomjas vagyok és dupla vizet iszok mint szoktam
-
Chaser
legenda
Régen nem szerettem, sőt. Pár éve ráálltam, nem divat miatt. Amit én iszok majdnem mindig Heineken, sokak szerint nem is sör. Lesz@rom
Több vitamin van benne mint a kakajóban'
de "csak úgy" nem szoktam inni, ha úgy rám jön 2-3 üveg valahol valakivel, néha több
szerk: Nemrég FAXE nevű csodával kínáltak meg, barna sör, azt hittem keserű azt nem bírom, de kifejezetten jó volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- Google Pixel topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Akciókamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- HBO Max
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest