Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Ajándék is jár a cserélhető akkus Xever 7 és 7 Pro-hoz
- Mobil flották
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
laposonly11
üzenetére
Nem értettem félre a hasonlatot, az szimplán csak rossz volt.
"Én ilyen hülyeséget hol és mikor állítottam?"
Itt:
"Ha majd én is lecsúszott drogos leszek, és nem fog telni a legújabb PC-re, sőt semmilyenre sem, akkor valóban kénytelen leszek pl. Quakezni vagy CS-zni mert az, egy lomtalanításkor is gyakran lehet találni Pentium 4-es gépen is lazán elmegy, és valóban drogosként szinte biztos hogy nem lesz optimális az agy-kéz koordináció, pláne a reflexeim! "
Csak értelmezve kell olvasni. Milyen tré a Kvéjk, hogy még egy szakadt pénégyen is elmegy. Kivéve, hogy up-to-date a legtöbb nem igazán, hacsak nem akarsz masszívan hajat tépni.
A játékok gépigényéhez (stabil frame rate-ek és megfelelő reszponzivitás mellett) semmi köze ahhoz, hogy én mit akarok alájuk rakni, vagy mit nem. Van az elégséges vas és van az elégtelen - amibe a kukázott P4 bőven beletartozik.
"Kösz szépen hogy egy input lagos TV-t ajánlasz nekem."
Nem gond, bármikor szívesen. Az írásaidból látszik, hogy nem oszt, nem szoroz, de legalább van képátló a bumpmaplensflare hegyek számára.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Akvarisztika
- Hobby elektronika
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Robotporszívók
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)