- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
DraXon, hadd egészítselek ki. Steve nagyon alapos és korrekt munkát végez, de ezúttal a TomsHW sokkal mélyebben utánament: [link]
Ribi: +1 Nem is értem őt, hiszen öncélú fikázást nem is hallottam/olvastam senkitől, nem értem ezt az önjelölt nagyköveti szerepet. Senki nem mond semmi rosszat a termékről.
-
Alpi.
addikt
Pont ezzel a hofok ertekkel jatszottak a multban. Most sztem nagyon ovatos. Nalam pl. valahol 50-55 fok korul teljesul a dobozon "igért" érték, ami azért vitathatóan életszerü hőfok, viszont egy kis emeléssel egész reális régióba kerülünk. Nem véletlen az, hogy szinte mindenkinél 60-65 foknál "tetőzik" a hosszabb távù, alacsonyabb terhelés melletti hőfok. Nem a hűtőgyártók sosem látott egyenlő tudású termékeinek köszönhező, hanem ide pozicionál a cpu.
-
Kansas
addikt
Nézd meg ezt a kis videót is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest