- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Gyönyörű képeken csillog a Magic V Flip2
- Yettel topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yany
addikt
DraXon, hadd egészítselek ki. Steve nagyon alapos és korrekt munkát végez, de ezúttal a TomsHW sokkal mélyebben utánament: [link]
Ribi: +1 Nem is értem őt, hiszen öncélú fikázást nem is hallottam/olvastam senkitől, nem értem ezt az önjelölt nagyköveti szerepet. Senki nem mond semmi rosszat a termékről.
-
Alpi.
addikt
Pont ezzel a hofok ertekkel jatszottak a multban. Most sztem nagyon ovatos. Nalam pl. valahol 50-55 fok korul teljesul a dobozon "igért" érték, ami azért vitathatóan életszerü hőfok, viszont egy kis emeléssel egész reális régióba kerülünk. Nem véletlen az, hogy szinte mindenkinél 60-65 foknál "tetőzik" a hosszabb távù, alacsonyabb terhelés melletti hőfok. Nem a hűtőgyártók sosem látott egyenlő tudású termékeinek köszönhező, hanem ide pozicionál a cpu.
-
Kansas
addikt
Nézd meg ezt a kis videót is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3036
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest