Új hozzászólás Aktív témák
-
ÁrPi2
senior tag
Szorri a "duplázásért"..
Mennyiért szerez neked a kontaktod 18-ért , 23-ért? Húsz körül érdekelne engem is egy ha annyiért neked is belefér...
off:
Nézzd csak meg az EUróhoz képest IS a HUF mozgását -ami az előbbi usd-huf éves chart-hoz igazitva a függőleges tengelyt ahhoz képest szinte egy vizszintes vonal!
Én például 175 dollárért vettem anno a Jiayu G3T-met. és most az S4 ennyiért van presell,
de mennyivel több forintot kell rá kiadni....Viszont belátható azt hiszem hogyha az euróval együtt mozgott a forintka akkor
nem hazánkban keresnék a dollárárfolyamunkra felelősöket...(Nézzétek a halom ismert bolt linket: )
efox 160$
-
kolosanyi
veterán
És szerinted ki választotta meg őket? Aki a létminimumért küzd, az meg nem fog fülhallgatót rendelgetni magának, se gyrost enni. Az is érdekes, hogy akik ezt állítják magukról, legtöbbször láncdohányosok és/vagy alkoholisták. Kajára, számlákra nincs pénz, de 1000 forintos cigire meg kisfröccsre van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest