- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Redmi Note 13 4G
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peterson_
addikt
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy válik be.
Épp mostanában gondolkodtam azon, hogy ha lecserélni nem is fogom a mostani fülesem, de tartaléknak/ második példánynak beszerzek egyet mellé.
A Pistonokkal már régóta szemezek, elég jókat írnak róluk, de ez mintha kicsit combosabb lenne azoknál.A mostanimmal is elégedett vagyok, bár a Sennheisereket eléggé lehúzzák mindenhol, ez a CX 175-ös már vagy három éve megvan, és kiválóan szolgál.
Viszont néha már ez is majdnem halk pl tömegközlekedés közben, a Pistonok pedig mintha még ennél is halkabbak lennének(persze csak a nyers adatok alapján tudok következtetni) -
Megérkezett az enyém is.
Nekem a Piston 2 hangja jobban tetszik. Próbálgatom még majd a különböző gumiharangokat, de az alapból rajta lévővel nekem halkabbnak tűnik, mint a Piston 2, kevesebb benne a basszus (ez persze, nem biztos, hogy baj
), illetve a különböző hangszerek jobban kihallhatóak a 2-essel.
Lehet (biztos), user error, de egyszer sikerült úgy beletennem a fülembe, hogy alig volt hangja. A régit csak "belecuppantottam" a fülembe, és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest