- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volt szerencsém kipróbálni az első kiadását, de egy szenvedés volt az egész, ha eljut hozzánk a második kiadása, félve fogok hozzá nyúlni az már biztos.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
halkow
őstag
Úgy látom kapott még egy home kapacitív gombot az első x sorozatott is igen vitték a MM-ban anno gondolom a Nokia névben sokan bíznak még
Alcatel onetouch idol2s the king
-
-
macskea
őstag
Ha hajlandó vagy Kínából rendelni, szerintem mindenképpen jobban járnál egy telefonnal onnan. Némi szállítás, vám meg áfa sem fogja annyira megdrágítani, hogy ne kapj ugyan ennyi pénzért egy szignifikánsan jobb eszközt. Ott is vannak "megbízható" márkák, amikkel minimális kockázatot vállalsz.
''You can't measure safe driving in miles per hour'' Paul Smith
-
DS39
nagyúr
csak megsúgom hogy gsm boltban 40k az LG, Telenornál kártyásan 36k.
a Nokia X széria nálunk 45k-ért debütált, most van 35k-nál asszem. az LG már most kapható, az X2 csak pár hónap múlva és tuti hogy az is 45k körül fog kezdeni, tehát hogy olcsóbban vegyed, várnod kell még pár hónapot. ha megéri, hajrá.macskea: akkor meg mit szövegelsz, hogy az apk-ból telepítést felejtsük el, ha magad is azt ajánlod.. no comment. gyári állapotban kell megítélni egy platformot, nem úgy hogy mit lehet belőle kihozni, így vagy úgy.
és tökmindegy ki vérpistika, de minek szopatnád magad, azonos áron kapsz egy rendes droid-ot. azt is szétmókolhatod ha kell, de alapból is működik úgy ahogy azt a TV-ben reklámozzák, és ajánlhatsz Liának egy alkalmazást, a Nokia X-szel próbáld ezt meg[ Szerkesztve ]
-
macskea
őstag
Ha valakinek komoly igénye van az appokra, hamar eljuthat a Google Services telepítéséig, nem kell hozzá pilótavizsga. Az alternatív appstoreok meg olyan apk-ból telepíthetőek mint bármi más, szóval van mozgástér bőven.
Ha meg valakinek nem annyira fontos ez az app téma (átlag Pista bá user), valószínűleg jól ellesz a nokias store-ral is. Ha egyáltalán használja majd egyszer is.
[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Ha nem kerül be szolgáltatóhoz kedvezményesen, akkor valószínűleg egyiket sem választom, mert a 40k-t is sokallom egy készülékért, annyira nem használom ki.
Jelenleg egy One Touch 990-esem van, ezt akarom cserélni valamire, ami mindenben jobb. Nem túl nagy igény szerintem.
Jelenleg a 2 legesélyesebb egy 520-as 29k-ért (a villanó nagyon hiányozna), vagy egy kínából rendelt vámmal/áfával 20-25k-ért. De karácsonyig várok a legjobb ajánlatra. -
Ghoosty
őstag
Megnéztem gyorsan ezt az LG L65-öt. Tényleg tök ugyanez, nagyobb aksival, de 25%-kal drágább. Forintosítva kb 10k különbség.
X2 6000 RUB
Ha csak ebből a kettőből lehetne választani, én még mindig az X2 mellett döntenék.
-
lolal
senior tag
Szerintem egy átlag "pista bá " user nem nagyon ért a mókoláshoz. Ha meg ebből a romhalmazból egy normális készüléket akarsz faragni jócskán belekell nyúlni ... , aminek aztán már végképp semmi értelme.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
DS39
nagyúr
-
macskea
őstag
Erről az apk-ból telepítésről szakadjatok már le, úgy csináltok, mintha nem lenne tucatnyi elérhető alternatív alkalmazásbolt. Egynémelyik még használhatóbb is mint a Play, és ha kevesebb app is van rajtuk, kettőből egyen már jó eséllyel bármi megtalálható ami a playen is.
-
M5Norbi
őstag
Valószínűleg pont ez a baj hogy amúgy is nehéz lenne terjednie mivel még alacsonyabb árfekvésben is vannak már használható alternatívák normál droiddal is.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
DS39
nagyúr
a clearblack display-ről már nem is beszélve, ami nincs 520-ban.
a fikázás leginkább az első szériának szól, ill. magának a platformnak, hiszen addig rendben van hogy nem egy WP, de nem is normál Android, tehát max APK-ból tudsz a Play store-n meglévő appokat telepíteni, és a hibátlan futása nem garantált. nem tudom mennyi az ingyenes/fizetős appok aránya a Nokia Store-ban, de a Google Play-t valószínűleg nem közelíti meg. A platform alapvetően az ASHA széria helyett tökéletes lenne, de ennyiért már veszek egy LG L65-öt, normál Androiddal (4.4 KitKat).
(a HW tök azonos, az LG akkuja nagyobb és nem kell microSIM sem hozzá)[ Szerkesztve ]
-
Ghoosty
őstag
Többen mondtátok, hogy 520 sokkal jobb.
Megnéztem a specifikációt. X2:
nagyobb 4 helyett 4,3
van előlapi kamera
van villanó
nagyobb aksi 1430 helyett 1800
dupla memóriaA proci részéhez nem értek, az lehet rosszabb, meg lehet hogy valamivel windows jobb, mint az android, de én nem látom, miért egyértelműen hülye, aki ezt választja.
Most keresek magamnak olcsó telefont szóval tényleg érdekel.
-
lolal
senior tag
Sajnos az X-sorozattal az a gond hogy "ilyen sós , de egyben édes is " se az android adta lehetőségek (testreszabhatóság , könnyedség stb ) nincs meg benne , se a WP által jólismert gyorsaság és a platformhoz köthető pozitívumok. Igazából eléggé hasznavehetetlen hulladék. Nem tudom a Nokiának miért érte meg elkészíteni ezt a készüléket . Ez egy igazi baklövés volt.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
DS39
nagyúr
a projekt elkezdése is meglepetés volt, de igazából a leállítása nem az. bár ha az ASHA telefonok árán adnák, kiválthatná azt a platformot, ez annál azért életképesebb, használhatóbb cucc. viszont így hogy az olcsóbb WP-k árszintjén mozog, avagy olcsóbb normál Android-os telefonok árszintjén, tényleg értelmét veszti a dolog.
-
kolosanyi
veterán
válasz dreamdancer #16 üzenetére
Pedig a Samsungnak bejött...
-
senior tag
válasz dreamdancer #16 üzenetére
én tudatos vásárlónak tartom magam, valamiért mégis tetszik ez a telefon még várok egy kicsit, hátha jön Európába, ha meg nem akkor megrendelem külföldről igazából egy 820-ast szántam volna a 900-am utódjául, de sajnos ez a T-s 40k-s dolog nem jött össze
The Universe is made of protons, electrons, neutrons and morons.
-
skylinelaca
senior tag
Nekem van mind3 rendszerből egy telefonom, wpből ráadásul a második példány. Fogalmam sincs ,hogy mire gondolsz az alatt ,hogy nem folyamatos és hogy körülményes. Az egyetlen negatívum amit fel tudok hozni, az sem igazán a WP sara, hanem a platformra fejlesztő (vagy nem fejlesztő) embereké. Androidból pedig kell egy hardver-szint , ha ez megvan akkor nincs gond... ios meg ios, no comment , drága de jó. Természetesen ezek csak az én tapasztalataim.
Üdv: Laca
-
Lomha 8V
addikt
Érdekes egy megoldás, szerintem is hülyeség, de ők tudják.
-
dreamdancer
őstag
válasz Krissz1983 #10 üzenetére
+1
Teljesen egyetértek, nincs olyan ok, amiért egy tudatos vásárló ezt a mobilt választani. A tájékozatlanságra és a véletlenszerű döntésre pedig nem lehet egy komplett platformot és termékvonalat építeni.Nem a lényeg a fontos.
-
BenHans
addikt
Ebben egyetértünk. Ugyan én nem szeretem a WP-t, de ilyenekkel inkább ne rontsák a levegőt hanem akkor igenis csak a WP-re kell koncentrálni és abból kell kihozni a legtöbbet. Nekem ugyan biztos nem kell többet WP, de másnak még beválhat akinek nincs pénze középkategóriás droidra sem, tehát ott van keresnivalója.
(mielőtt virtuálisan megköveznek a wp fanok meg is indoklom hogy miért nem szeretem a wp-t: 10napig volt nálam egy Lumia920 és egyszerűen ez a rendszer nem a barátom, droid helyett bármikor inkább iOS. Nem írok róla rosszat, mert valakinek biztos bejön ez is, de annyit azért leírok, hogy a WP sem olyan folyamatos mint azt terjesztik róla és mellette rohadtul körülményes, igen, az a legjobb szó rá hogy körülményes és egy One S-t sem cserélnék el rá hogy az adott évből mondjak példát //és a sokat szidott UP-s OneM7-em is lefőzte fotózásban//)
️🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." Roma Non Si Discute, Si Ama🧡️
-
Krissz1983
aktív tag
Úgy gondolom ennek a termék családnak nincs helye a piacon.
Ha valaki androidos telefont akar az azt vesz aki meg winphonet az meg azt vesz.
De ez az öszvér megoldás szerintem csak egy újabb ballépés a Nokia részéről.
(bár nem próbáltam és lehet hogy nagyot tévedek)Give them nothing but take from them everything
-
jozso1989
őstag
Gáz ez a "windroidos" megoldás... Meg amúgy is, Android Play és Google szolgáltatások nélkül? Reménytelen... Gyereknek játéktelefonnak tökéletes.
HTC One (M7) 4.4.3 with Sense 6.0 It DOES make Sense! :P Az Android és a minőség itt kezdődik... :)
-
Hiperwolf
tag
Szerintem nem azzal van a baj, hogy mennyire használható, vagy használhatatlan, hanem azzal, hogy kapásból ritka hulladéknak nevezted, főleg, hogy nagy valószínűséggel nem is használtad.
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
dsr
senior tag
Nekem nagyon nem jön be ez a telefon , ahogyan az elődje sem..
-
Hiperwolf
tag
Kittilások?
"Nem a Thinkpadről hiányzik a touchpad, hanem az összes többi laptopnak nevezett ipari hulladékról a trackpoint." by BZS
-
kbyte1024
veterán
Ritka hulladék ez is....jó is hogy leállítják és win-re koncentrálnak.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
Új hozzászólás Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Apple notebookok
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest