Új hozzászólás Aktív témák
-
margithid
veterán
válasz
netpeti98 #45 üzenetére
Meglátjuk.
Nekem főzött rommal az android is jó már, úghogy ez manapság már elvárás egy telefontól, hogy ne akadjon
A másik viszont, hogy ha skype és böngésző megy akkro bizony előfordul hogy egyik vagy másik leáll, ide ekvés már az 512 mb ram...
Kiváncsi leszek mozilla ezt hogy fogja megoldani. -
válasz
netpeti98 #43 üzenetére
Pontosan. Én azt nem értem, hogy miért adnak ki ilyen izmos fejlesztői telefont, ezen tesztelve a programokat pl. honnan fogják tudni, hogy a valódi célkészülékeken 256M rammal, hycomat processzorral meg bélyeg méretű kijelzőn hogy fog futni az adott program?
margithid: mi köze a kevés ramnak az akadáshoz? Szerintem semmi. Max akkor, ha emiatt swap-pel, de azt nehezen tudom elképzelni.
-
margithid
veterán
válasz
netpeti98 #43 üzenetére
Valamelyik vidón láttam, hogy ennyi Rammal bizony nagyon akadt.
Mondjuk nagyon kiváncsi leszek az árra, szolgáltatónál kártyásan 20k HUF alatt kellene lenni egy ilyennek.
És ezt nem tartom elképzelhetetlennek, mivel a mozilla is egy nonprofit válallat és a kínai gyártók is aprópénzből összeraknak egy ilyen készüléket.
Kiváncsian várom!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE 8/128GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- Iphone 13 128GB Zöld Nagyon Szép Állapotban, Üzletből Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A06 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged