- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
Új hozzászólás Aktív témák
-
Én meg úgy tudtam, a hal neve wanda...
tjb007: csak úgy ne járjanak, mint a Nokia az n8 / 808 telóival, hogy annyit késtek a kiadással, hogy addigra úgy két évvel elhúzott mellettük a piac... A sailfish nagyon szimpatikus rendszer, a fejlesztői is azok, de félek, hogy csendben el fognak sikkadni az Ubuntu meg a FF os mellett egy amúgy is telített piacon. Az egyetlen esélyük szerintem az lett volna, ha még ez év elején robbantanak egy nagyot...
-
Értem, köszi! De erre a célra nem a pc-s emulátor való inkább? Nem vagyok fejlesztő, csak tippeltem. A fejlesztői telefon meg arra való, hogy leellenőrizzem, hogy valójában hogy viselkedik a cucc a való életben.
És milyen a teló amúgy?Jól gondolom, hogy a gyári programok natív kódban készültek? Hogy működik ez az egész? Én valahogy úgy képzelem a működését, mint a chrome os-nek.
-
válasz
netpeti98 #43 üzenetére
Pontosan. Én azt nem értem, hogy miért adnak ki ilyen izmos fejlesztői telefont, ezen tesztelve a programokat pl. honnan fogják tudni, hogy a valódi célkészülékeken 256M rammal, hycomat processzorral meg bélyeg méretű kijelzőn hogy fog futni az adott program?
margithid: mi köze a kevés ramnak az akadáshoz? Szerintem semmi. Max akkor, ha emiatt swap-pel, de azt nehezen tudom elképzelni.
-
Miért ne lenne elég 512M ram meg a gyenge (???) processzor? Ha jól követem az eseményeket, ebben nincsen virtuális gép, ami zabálná az erőforrásokat. À'la symbian. Mivel én az okostelefonom képességei közül 99%-ban csak a böngészőt használom, az meg gyanítom natív kódban fog futni, még az is lehet, hogy jobban beválna, mint jelenleg az android.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen házat vegyek?
- Óvodások homokozója
- Microsoft Excel topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest