- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Google Pixel topik
- Külföldi SIM-ek itthon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armi1P
csendes tag
Az a baj az ilyen telókkal, amiknek van valami kiemelkedő tudásuk, hogy általában csak Kínában kaphatóak
Nem értem ezeket a gyártókat, mintha máshol nem élne ember -
-
-
galaxys80
veterán
Én csak azt nem értem, hogy ha itt mindenkinek ilyen nagy igénye van a nagy akksira és a vastagság sem zavarja, akkor miért nem vesztek egy nagyobb aksit a készülékeitekhez?
Szinte mindegyikhez lehet már kapni. -
MurdR
veterán
Erre tán még a Note2met is lecserélném. De mire ide elér... (ha elér.)
-
TCSZ
senior tag
Végre egy telefon ami nem igény keltők terveztek hanem olyanok akik a meglévő igényeket akarják ki elégíteni. Nagy piros pont a Philipsnek! Ha telot kéne vennem ezt venném. Egy jó ütésálló tok kéne csak hozzá. Szeretem a praktikus, használható és megbízható telefonokat.
-
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #54 üzenetére
Igazából az is alkalmas arra amire kitalálták
Most telioffoljuk a fórumot és jól megszidnak majd minket,de a vége az én véleményem szerint ugyan az,minden az izlésektől függ. Például a kínaiak phableteket vesznek,náluk ez az őrület és ezt szereti mindenki,nálunk inkább a kompakt méret a nyerő ahogy megfigyeltem.
Azt viszont leszögezhetjük, hogy végre vannak gyártók akik az üzemidőt is drasztikusan próbálják emelni és nem csak fél napokat tolnak az egy napos üzemidő mellé. -
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #52 üzenetére
Értem miről beszélsz
Persze ez szubjektív dolog
Nekem tetszik ha valami vékony de azért nagy is,bár a 4,5" és 4,7" nagyobb kijelzők nekem már túl nagynak számítanak. A P6ot még pont tudom használni kényelmesen.
Az E1 jobban hasonlít egy telefonra az kétségtelenPéldául mikor unokatesóm a Note II-t használta,hát elég bután nézett ki az utcán mikor valakivel épp társalgott
-
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #50 üzenetére
Én pl egy P6ot használok éppen és egyáltalán nem kényelmetlen
4,7" a kijelző mérete és igencsak esztétikus lett szóval semmilyen kritika nem érheti szerintem ebből a szemszögből.
Most természetesen nem azt mondtam, hogy a Philips új mobilja bumfordi vagy vastag,mert az a 11 miliméter (ha jól emlékszem) egyáltalán nem vastag. Csak én úgy gondolom,hogy a vékonysági harcnál a P6-ra és a nála is vékonyabb mobilokra gondoltak.Összehasonlítani egy phabletet és egy szimpla okostelefont pedig azért nem érdemes,mert ezek mind szubjektív dolgok. Valakinek igénye van a hatalmas kijelzőre,és nem zavarja, hogy két kézzel kell használnia,mert túl nagy az egykezes használathoz. Van aki pedig a kompakt méretet szereti(lásd z1 compact),és az szerintem a 4-4,3" méretű kijelzőknél fejeződik be. Persze ez mind a saját véleményem.
-
-
Sragi
őstag
Dicséretes
-
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #33 üzenetére
Szerintem itt a 6 miliméteres telefonokra gondoltak
Mint pl a P6,amiben mondjuk 2000mAh-s akku van,de azért az tény, hogy ha igazán használja valaki a telefonját akkor naponta tölti. Újra gyártani kéne a 3310-t
-
tomcsa44
tag
Kövezzetek meg, de nekem tetszik ez a telefon így pár infó és kép alapján.
-
IkszIpszilon
aktív tag
4"es kijelzővel és qualcomm procival jó lenne.De így túl nagy és nem túl gyors.
-
Ali G.
senior tag
szerintem is lehetnének vastagok a mai telók csak bírják már két napig legalább
-
A helyzet az, hogy sokan semmit, vagy annál is kevesebbet tudnak róla - helytelenül.
A nagy cégeknek érdeke, hogy tudatlan, buta és állandóan vásárló mániás legyél.
Vegyél! Új! Gyors! Csillogót! Jó kutya, lábhoz! Pénztárcát nyit!A Bleki kellően gyors, új is, meg csillog is - de nem ott és nem úgy! Amikor aztán sokan kézbeveszik - szoktak igen csak meglepődni. Ez pedig tény.
Hát, jó... Rám lehet sütni, hogy megszállott vagyok. De megfizetett az nem!
Az a brutális akksi ellenben jól jönne "ide is!"
Nagyon tudnánk szeretni!
-
halkow
őstag
ennek aktív használatnál 2-3 napot simán mennie kell
nem semmi -
gghrtz
őstag
Hd kijelzo elfert volna rajta es akkor ok. En jiayumban 3000-es akku van. Az is szepen muzsikal. Baratnom Lenovo P770-eben 3500-as. Az se rossz.
-
Ahogy látom a sok pisis mennyit nyavalyog a "jaj, de nehéz a telefon!"-on...
Istenem, inkább egy méretes, használható rendes telefon, mint egy penge semmi!
Ilyen akksit a BlackBerrykbe is!
-
Cannabis7
senior tag
pár éve a philips-ek ilyen hónapos üzemidővel rendelkeztek, persze azok nem okostelefonok voltak.
Egy ideje ez a fő profiluk, ez dícséretes, kár hogy másban nem jeleskednek a készülékeik... -
Janika-1982
tag
Hát igen,ezt kellene követni a többieknek is,azért gáz hogy ezek a mai okostelefonok alig bírnak ki két napot!Inkább legyen egy kicsit vastagabb mint ezek a vékony tepsik.
-
Ixion77
addikt
Tömege mekkora?
-
sz.balazs.95
veterán
„Az egyre nagyobb kijelzővel szerelt okostelefonokban a karcsúsítási őrület miatt egyre kevesebb hely jut az akkumulátoroknak, mely miatt a készülékek zöme egy teljes napot sem húznak ki egyetlen feltöltéssel.”
újabb bevezető-bullshit, amit ráadásul tökéletesen megcáfol maga a készülék, amiről a hír szól, hiszen nem kevesebb, mint 5300 mAh-t tudtak belepréselni 11,6 mm vastagság mellett, ami simán kompaktnak mondható.
Szóval akkor hol nincs hely nagyobb akkuk számára?egyébként vicces, hogy úgy beszél itt mindenki erről a vacak 1 cm-ről, mintha legalább 6 lenne.
(#7) Csillag01:
Van rá megoldás: [link]
-
babkukta
senior tag
válasz
Bjørgersson #18 üzenetére
Hát.. pont erről beszélek
És azok közül se a szebbekre hasonlít
-
gebro
aktív tag
A vastagsággal nekem sem lenne problémám, ha cserébe nagyobb aksi időt kapnánk, és még a fogássa is biztosabb lenne.
-
Shatter98
tag
egyáltalán, lehet , ilyen, telefon?
+1 philips -
Tomy Yayo
senior tag
válasz
Victoryus #10 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy a P780 emellett hardverileg is rendben van és még szép is, és nem bumfordi! Nem úgy, mint ez a förmedvény. A P780 vonalat kellene követnie sok gyártónak. Ha a lenovo végre tényleg szeretne betörni a világpiacra, ezen a vonalon kéne elindulni, itt még van piaci rés, mert a nagyok nagy ívben tesznek rá.
-
saiyajin
senior tag
Legalabb a merethez kepest megtettek, amit meg lehet akksi fronton. Itthon meg tenyleg nem sok vizet fog zavarni.
-
babkukta
senior tag
Az a baj, h vastag, de legalább csúnya...
Na jó, viccet félretéve. Nem lenne gond ezzel a készülékkel, se a vastagsággal, ha ekkora akksi van benne, csak legalább szép lenne, és ne emlékeztetne 25 más telefonra. Örülök h vki felismerte ezt a mai 1-2 napos üzemidejű telefonok világában, csak ez már magába szolgáltatói tuti nem lesz, így elég kevés emberhez fog eljutni. Szürkén biztos lehet majd hozatni, de én nem hiszem, h egy ilyen telót vennék 60ért -
osztraksajt
őstag
Azért élőben megnézném.
Lenovo P780 volt a kezemben 4000-es akksival, azt pl nem nevezném bumfordinak, kimondottan elegáns szép telefon.
-
Thaaleum
aktív tag
Ez azért dicséretes.
-
DS39
nagyúr
durva
ebből kell egy mini 4-4,3-as kijelzővel, mondjuk 3500-4000 mAh-s aksival. na az frankó lenne
-
Cyberpunk
félisten
Nem egy anorexiás mobil, de kárpótol az üzemidő.
-
pusszycat
nagyúr
Valamivel el kell adni, ha már szépségröl nem beszélhetün ugyebár...
-
-
Ati1979
veterán
Jó elgondolás.
Nem baj, ha egy kicsit vastagabb a telefon, ha cserébe tovább bírja az aksija.
-
-
Csillag01
aktív tag
Felollem lehetne 20mm is csak birjon mar ki min.3 napot egy toltessel,egy 5 colos telo.pl galaxy s4 az katasztrofa.kb 4-5ora alatt siman padlot fog,jatek,net stb melett.
-
NoMagix
addikt
Nem először készít a Philips nagy akkut a készülékeikhez, úgy látszik csak Ők gondolkodnak így!
-
bajaki
őstag
Ígéretesnek tűnik.
-
C$abi
aktív tag
Csak szerintem hasonlít az LG Optimus 4X HD-ra vagy több L szériás LG-re?
Gondolom átlagos használattal 6-7 napot ki tud bírni, mert az én gépemnek 100 mAh-ral kisebb az akksija, és az bír 7-8 órányi filmnézést egy töltéssel... -
Crytek
nagyúr
Á ez csak valami álom lehet, nem létezik, hogy létezik egy cég aki gondol arra hogy valaki ezeket használja is és esetleg merülne!
Philips dö beszt
-
Wajk
addikt
biztos 5"-os, akkora bika HW gombokkal? Így képről én 4.3-4.5"-os kijelzőre tippeltem max, olyan bumfordi a vastag kerettel...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az 5300 mAh kapacitású akkumulátorának köszönhetően több mint 33 órányi beszélgetési idővel kecsegtet a Philips legújabb okostelefonja.
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kínai robottaxi indul Európában
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- EA Sports WRC '23
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro 128GB Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 91%/p4257
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- IPHONE SE3 2022 64GB TÖKÉLETES ÁLLAPOT , NAGYON JÓ AKKU,GARANCIA, ÜZLETBŐL
- Eladó Apple IPhone 14 Black gyári független
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest