- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #54 üzenetére
Igazából az is alkalmas arra amire kitalálták
Most telioffoljuk a fórumot és jól megszidnak majd minket,de a vége az én véleményem szerint ugyan az,minden az izlésektől függ. Például a kínaiak phableteket vesznek,náluk ez az őrület és ezt szereti mindenki,nálunk inkább a kompakt méret a nyerő ahogy megfigyeltem.
Azt viszont leszögezhetjük, hogy végre vannak gyártók akik az üzemidőt is drasztikusan próbálják emelni és nem csak fél napokat tolnak az egy napos üzemidő mellé. -
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #52 üzenetére
Értem miről beszélsz
Persze ez szubjektív dolog
Nekem tetszik ha valami vékony de azért nagy is,bár a 4,5" és 4,7" nagyobb kijelzők nekem már túl nagynak számítanak. A P6ot még pont tudom használni kényelmesen.
Az E1 jobban hasonlít egy telefonra az kétségtelenPéldául mikor unokatesóm a Note II-t használta,hát elég bután nézett ki az utcán mikor valakivel épp társalgott
-
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #50 üzenetére
Én pl egy P6ot használok éppen és egyáltalán nem kényelmetlen
4,7" a kijelző mérete és igencsak esztétikus lett szóval semmilyen kritika nem érheti szerintem ebből a szemszögből.
Most természetesen nem azt mondtam, hogy a Philips új mobilja bumfordi vagy vastag,mert az a 11 miliméter (ha jól emlékszem) egyáltalán nem vastag. Csak én úgy gondolom,hogy a vékonysági harcnál a P6-ra és a nála is vékonyabb mobilokra gondoltak.Összehasonlítani egy phabletet és egy szimpla okostelefont pedig azért nem érdemes,mert ezek mind szubjektív dolgok. Valakinek igénye van a hatalmas kijelzőre,és nem zavarja, hogy két kézzel kell használnia,mert túl nagy az egykezes használathoz. Van aki pedig a kompakt méretet szereti(lásd z1 compact),és az szerintem a 4-4,3" méretű kijelzőknél fejeződik be. Persze ez mind a saját véleményem.
-
akosxyz
senior tag
válasz
sz.balazs.95 #33 üzenetére
Szerintem itt a 6 miliméteres telefonokra gondoltak
Mint pl a P6,amiben mondjuk 2000mAh-s akku van,de azért az tény, hogy ha igazán használja valaki a telefonját akkor naponta tölti. Újra gyártani kéne a 3310-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A36 5G 128GB dobozos 12 hónap garanciával
- iPhone 13 Midnight-128Gb-90% akku-2026.10.05. garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Honor Magic V5 -- 512Gb -- 16Gb Ram -- Magyar Nyelv -- EREDETI
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung Galaxy A6 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest