- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
leviske
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #185 üzenetére
Számomra ebben csak az az érdekes, hogy mintha régebben, a 9850BE megjeneésekor pont a Q9300-al lett volna egy szinten játékokban. Így számomra máris kérdés, hogy azonos órajelen a Q6600 melyik denebet is veri meg.
-
Geller72
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #173 üzenetére
Hol érzed te reálisnak a 2,4 ghz-et a 3-al szemben? Mint mondtam, a reális az lenne, ha csutka azonos ramokkal, azonos beállítás mellett, mindkét procit 3200-on hajtva tesztelnénk. Én értem, hogy ti mire akartok kilyukadni, hogy mindenképpen az aalapórajel mellett kardoskodtok, de ennyi erővel egy 420-as cerkát is mellérakhatnék egy QX9770-nek, oszt' bökdöshetném a kis cerkófot, hogy: "ugyemegmondtamvazzeghogygyíkvagy!"
És ha nem az alapórajelet néznénk, akkor végre eljutnánk arra a következtetésre, amire én szerettem volna eljutni, hogy ár/érték arányban a 6600 jobb, mint egy 940.
Abban is biztos vagyok, hogy a Phenomok bőven tartogatnak még olyan belső kincseket, amely utasításkészleteket a mai programok java még nem ismer. vagy ismer, csak kevesen használnak.
. 3dsmax, cam, cad, ps..stb.
De mindez kiderül holnap, amikor a kezembe kerül a 940-es.
.
Geller -
leviske
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #166 üzenetére
Kösz!
Érdekes teszt... Teljesen más beállításokat használtak, mint fLeSs. Crysis-ban pl: a PH!-s tesztben még a 920 is megveri a Q(X)6700-ast, míg itt még a tuningolt 940 is alig lép meg. Bár tény, hogy a PH!-n ez 800x640 felbontásban jön elő, de ha már enyire a CPU limitre gyúrunk...
Na,mind1. Ezért tartom feleslegesnek a "hűdemegnézzükacpulimitet" játékteszteket.
(#171) Joachim21: A Gamestar-os cikkben, mint írtam, szerintem nagyon közel járnak a VGA limithez. A 3.6GHz-es 940-esnek komolyabban rá kellett volna vernie az alap változatra.
-
Geller72
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #163 üzenetére
"Geller_1972:
Mindenképpen meg kell nézni ezt a 8x400-as eredményt, főleg ezzel a túlhajthatatlan Phenom II-vel... ja bocs... hát ez is megy annyit, sőt mi több, jóval többet is
"
Soha nem állítottam, hogy a Phenom 940-es nem húzható. Nem arányos véleményem szerint egy alap 2400 mhz-ről tuningolt 6600 egy alap 3 gigáról induló 940-es arányaival. Nem mind1, hogy 2400-ról 3200-ra, vagy 3000-ről 3200-ra.
#163:
Nem tudom eldönteni, hogy te most a Phenom 2 támogatása céljából linkelted e be a képeket, vagy épp ellenkező szándékkal...
Azt látom a képeken, hogy Phenom 2 OC, de nem látok olyan diagramot, hogy Q6600 OC.OC nélkül, nem azonos órajelen elég irreális, már-már baromság két procit összehasonlítani. De ennek ellenére is igen érdekes eredmények születtek. Hasonlónak akkor neveztem volna a feltételeket, ha látom a ramokat, amiket használtak, és persze azonosak mindkét esetben, valamint mindkét proci egyforma órajelen van mérve a tesztben.
Nem feltétlenül. Pl 8400-as kb 42k, a phenom 940 most még 50k körül, de a 920-as alatta. Tehát arányaiban nem támasztja alá.
És hogy miért jobb a négymagos? Most olyan indokot fogok mondani, amit remélem, megértesz, miért is így mondom: Azért, mert már jobban megéri, mint amennyire nem. Már több előnye van. Mind a hétköznapi használatban, mind játékban, kódolásban..akármiben. Aki ezzel velem vitába száll, elárulja, hogy soha nem volt négymagosa.
Akinek volt, az tudja, mennyire alapnak érzed azt, hogy nem kell várnod klikk után arra, hogy elinduljon egy program, teljesen természetesnek tartod, hogy akármi fut, indítani akarsz egy programot és az azonnal indul. Szal "észérveket" inkább ne...
-
leviske
veterán
válasz
Sweet Lou 6 #163 üzenetére
Erről a tesztről tudnál nekem egy konkrét linket adni? Előre is kösz!
-
Cleinor
tag
válasz
Sweet Lou 6 #17 üzenetére
Valóban nem pistikék. Vérpistikék
Szerkesztők:
"az új család memóriavezérlője a DDR2-es memóriákon túl már a DDR3-as szabványt is támogatja..."Ha támogatja a DDR3-at akkor a táblázatban miért DDR2-van és miért DDR2 vel van tesztelve???
Míg Intel oldalon továbbra is DDR3 van.Illene azonos konfiggal tesztelni szerintem ha már támogatva van a technológia!
Mert szerintem igenis lenne különbség!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hardcore café
- Formula-1
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest