Új hozzászólás Aktív témák
-
ruti
Közösségépítő
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
futó mail kliens nélkül is kaphatsz értesítést bizopnyos webmail-es fiókokról
a hirdető nem feltétlenül UP-ol, míg el ment a cucc
ha tárgyal (akár többekkel) privátban, és lát potenciális vevőt, miért UP-olna? lehet, még hsz-t sem tesz a közösbeigazad van, biztos nem az ÉN felhasználónevem kell valakinek (pedig én még majdnem a PIN-kódomat is kiílírom az adatlapra ), de vannak itt, akiknek bizony sokat lehet ártani, keresztbe tenni, üzletét és hírnevét rontani...
nem magunkból indulok ki
örülök, h nincs ilyen veszély és gyenge pontpersze én is kipróbálom a progit, nem akrtam az érdemeiből levonni, egyértelműen HASZNOS, és ez a lényeg
-
Konflikt
addikt
válasz
hackeeeee #115 üzenetére
Abban hiánypótló, hogy ha nem használsz mail klienst, mint pl. én, mert nincs rá szükségem. Akkor nem kell böngészőt, mail fiókot nyitogatnod, hogy megnézd, hogy van e privid esetleg, vagy hozzászólásod a termékeidhez, hanem csak fut a progi, és az alapján tudod figyelni, mint beszéltük lejjebb, kényelmesebb.
nemigaz, abban sem feltetlenul hianypotlo. en sem hasznalok mail klienst (a cegesen kivul), megis egybol latom, ha jott mail, pedig weben nezem a leveleket. ugyanis a legnagyobb levelezokhoz mar van szamtalan notifier app/addon/akarmi, ami egybol ugral/forog/villog/zenel ha erkezik mail. e.g. yahoo notifier aztan itt a gmailhoz egy notifier winre, ez pedig a foxi addonos gmail notifier.
es igy tovabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Autós topik
- World of Tanks - OFF topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Windows 11
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Diablo IV
- Freemail
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bontott, vadiúj, SPACE BLACK MacBook Pro 14" M4 10C/10G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgarancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest