- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- LG V30 - vezércsel
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsotyek
tag
Akkor meg létezik külső ház hozzá. Ha neked fontos a gyors másolás akkor szerintem egy pár ezer forintos külső ház nem jelenthet akkora gondot. Mi több ebből ki sem kellene venned a merevlemezt, hisz USB-n hozzákapcsolhatod a Dune HD Base 3D-hez. Egy 3 TB-os vinyót én is így használok hozzá, egy meg benne van amit bármikor áttolok a számítógépbe és azt másolok rá amit akarok.
-
-
&roid
újonc
Van egy Base 3D lejátszóm, és hálózaton csak 10mb/s-el tudok másolni.
Másnál sem gyorsabb, ennyit tud? -
Zsotyek
tag
Szerinted ha már egyszer vettem tavaly egy Dune HD BASE 3D-t, akkor most veszek egy másikat helyette?
Egyébként a lejátaszó.hu oldalról is megkaptam a tájékoztatást, miszerint sajnos ez a készülék nem tudja kezelni a BluRay menüt.
Ettől függetlenül köszönöm a segítséget. Így legalább megnyugodtam, hogy nem a készüléknek van vaja, illetve nem én vagyok béna a beállítások terén. Legfeljebb ha annyira vágyom a menükre majd veszek egy külső merevlemezházat és ezt rácsatlakoztatom a Denon BluRay lejátszómra és így lesz menü is. -
Zsotyek
tag
Üdv mindenkinek!
Segítséget szeretnék kérni. Olyan gondom van, hogy nekem úgy rémlik mintha a Dune HD Base 3D készülékem letudta volna játszani a BluRay filmeket úgy,hogy menüvel együtt. Igaz csak mostanában szedem a BluRay-eket eddig többnyire Mkv és DVD formátumokkal voltak tele a vincsesztereim.
Viszont a minap sikerült 50 gigás BluRay formátumban jó pár kedvenc filmemet megszereznem de sajnos nincs menü, hanem egyből a film indul. Pedig számítógépen az összes menüvel megy. Valami ötlet esetleg épkézláb segítség valakinek lenne e?
Előre is köszönöm a segítséget mindenkinek. -
gambeca
tag
Nem pont ide való és témába vág, de Dune kérdés.
Van egy hdmi képes tv-m amire ugyae rávan kötve a lejátszó, ezen minden megjelenik.
A lejátszónak van több féle videó kimnete mind digitális és mind analóg.Ha hdmi-n és egy általam választott analóg kimentet tudok egyszerre használni?
Főként azért kérdezem, mert ha analóg kimeneten menne akkor nem kellene bekapcsolnom a tv-t minden egyes alkalommal amikor zenét szeretnék hallgatni...Valakinek van ilyen jellegű tapasztalata?
-
cyber75
tag
Szép estét mindenkinek. Azt szeretném megkérdezni,tudna valaki esetleg egy linket adni. Ahol egy magyar vagy angol használati leírást tudnék letölteni?! Ma vettem egy ilyen gépet a szomszédomtól,és hát az sajna nem volt hozzá. Előre is köszönöm.
üdv: cyber75
-
makarszkai
csendes tag
Sziasztok,
DUNE 3HD nem tud feljelentkezni a fb profilba. nem mintha ettől nem tudnék aludni, de nem tudja valaki mi lehet az oka?
köszi,
G -
Vladi
nagyúr
Köszi a tesztet!
Mondjuk a rendszer memória létrehozásról lehetett volna még néhány szó.
Az kiderült, hogy az avik közül melyik hangot nem eszi meg? -
donjohnson
addikt
válasz
WhiteWalker #21 üzenetére
nincs összefüggés a mérete és a 3D képesség között, de a mondat így viszont értelmileg helyes, mert tényleg az egyetlen, ami hi-fi méretű és 3D képes.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz
donjohnson #20 üzenetére
Ezen meg kell lepődni, hogy méretáéből adódóan lejátsza a 3D-t?
,amúgy grat a teszthez
A monokróm menü előtűnésének látványától magam alá pisilésen fetrengtem a nevetéstől -
donjohnson
addikt
válasz
WhiteWalker #19 üzenetére
"a Hi-Fi méretekkel rendelkező lejátszóik között az egyetlen"
a tied is hi-fi méretű?
-
WhiteWalker
nagyúr
Nekem a Dune HD TV-303D van és az is viszi a 3D-s tartalmakat...így ez a a mondat értelmét veszti,ami a cikkben van: "...az egyetlen, ami elbír a 3D-s tartalmakkal"
-
heidrich
senior tag
Jók ezek a tesztek, de már hónapok óta mikor valami medialejatszo van tesztelve, a tesztvideók közül 2-3 rosszul van felmásolva a pendrivera (800kb-1MB) méretűek és persze, hogy nem játsza le őket, szóval ezek nem a lejátszók hibái...
-
lcee79
addikt
Én PC-be vettem egy sharkoon rack-et hasonlót mint amilyen a Base 3.0-ban van.
DUNE-ben van egy 2 terrás vinyó, és ha másolni akarok valamit simán kihuzom a racket a base-ből átdugom a PC-be rámásolom a filmeket Sata2-es sebességgel
És vissza a vinyó, és nem is kell újraindítani hozzá se a gépet se a dune-t, ez a leggyorsabb megoldás,Amúgy 90%-ban hálózatról nézem a filmeket (annak ellenére hogy a 2 terrás vinyó is tele van, meg mellette 2 db 1 terrás usb-n
) De NAS-ra nem költöttem, ha otthon vagyok megy a PC ha meg nem akkor filmet sem nézek
-
donjohnson
addikt
youtube, aki esetleg még nem látta.
-
jilian
addikt
Értem.
-
jilian
addikt
-
Ustreamen is van chat!
Amikúr az Baungartner gyerek ugyrott akkó használtam is biza! -
erdoke
titán
-
Illusion1010
senior tag
válasz
Illusion1010 #8 üzenetére
Ezzel a szürke témával már jobban néz ki...
-
Illusion1010
senior tag
90K ? Ez? Szép a doboza, biztos jó a képminősége, de lassú mint állat, ronda a menüje.
Első percben elment tőle a kedvem -
fuze
őstag
Jaj de megijedtem ahogy elindult
-
-
Pharaoh
aktív tag
Ez ugyan azt tudja, mint a Dune HD TV-303D, csak a külső más és a ki/bemenetek?
-
jilian
addikt
Nekem a sima Base 3.0 van, meg vagyok vele elégedve, a firmware is kellően kidolgozott lett hozzá, szinte mindent tud már amit egy felhasználó elvárhat.
Persze, van még hova fejlődni...
Gondolkodom a cseréjén, de sztem ez a verzió kimarad, 3D ide vagy oda...meg USB 2.0????
Ne nevettettessenek már. -
pheke
tag
Egyelore sajnos eleg nehez. A ph szerkesztosegeben minden van, egy egyszeru tapkabeltol, a dvi-hdmi atalakiton at tobb monitorig. Ott egy felszerelt studio lampakkal, allvanyokkal mindennel, eleg nehez ezt mashol reprodukalni. Ezzel kezdenem kell valamit mert ami most van nekteksem jo, nekem sem jo. Kitalalom es megbeszeljuk...
-
Mennyire nehéz megoldani biztosra az egy nappal előbbi bejelentést?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steam Deck
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Magisk
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hardcore café
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Erő és sebesség? Most az Öné lehet! Ráadásul kamatmentes rèszletre is!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest