Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#48613632 #38 üzenetére
igazából nem kértem, hanem kijelentettem, hogy zárjuk le, ugyanis nem ér az egész téma annyit sem, amennyit már itt rászántunk. annyit azért hozzátennék, hogy boszorkányüldözés a mobilarénán sincs, pedig a stáb ugyanaz, mint a veleteches volt nagyjából (és ott én kinnfentes voltam, igazából nincs érzelmi kötődésem). no, tényleg ugorjunk.
-
nem, marad az it café mostani arculata, és ha változik, úgy változik tovább, ahogy amúgy is akartuk volna. a veletech lapcsaládon kívüli portál volt, nem a mi kódunk hajtotta, teljesen független volt tőlünk -- az arculatért, facebookos komment engine-ért meg mindenért bogékat lehet ütni, mi mossuk kezeinket...
de a lényeg, hogy a veletech olvad be a caféba, nem fordítva.
-
nem áll szándékunkban szintet rombolni, sőt. persze egyesek szerint így sem elég szakmai a lap, de a helyzet az, hogy nem a nagyon szűk szakmának akarunk elemzéseket írni, hanem az IT iránt érdeklődő értelmes, normális embereknek, akik sokkal többen vannak, de talán kevésbé érdekli őket egy hálózati struktúra mélyanalízise.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest