Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
nem volt itt semmilyen eset, félre ne érts! valszeg azt sem tudja miről van szó
a dolog csak bennem maradt meg. Az meg, hogy Bocha véleményére vagy kiváncsi számomra egyértelműsíti a tulajdonképpeni véleményed a dologról
De szerintem ne akadjunk fent ezen, lejárt lemez, annyira engem sem érdekel, meg nem is érdekelt soha. van mit olvasnom veletech nélkül is, az meg sosem volt nyilvánvaló, hogy igazából milyen lyukat akart betömni a nagy magyar portálpiacon?
szerk : egyébként bizonyára meg fogja tudni indokolni a dolgot. nem fért bele az imidzsbe ... stb
ám ez olyan, mintha egy asztaltársaságnál a házigazda lekussolna, valszeg nem a legjobb véleménnyel hagyom ott a vitát.
-
törölt tag
persze, hogy na bumm, ő is véleményt nyilvánított, meg én is
amúgy az esetről röviden, a Veletech cikk arról szólt, hogy az amerikai filmes jogvédők késleltetve hozzák magyarországra a DVD megjelenéseket, mert sok a kalózmásolat.
Erre kommenteltem, hogy ez így hülyeség, mert a magyarosrszágon megjelent másolatok nagy része orosz mozikból származik, ott mégsem késnek a DVD megjelenések. Ám a komment nem jelent meg.
utána írtam még egyet, hogy nincsak! cenzúrázgatunk?? vagy valami hasonló, ám anyázás, és trollkodás mentesen. Persze az egyet nem értés is trollkodás, ha azt veszem.na innentől fogva, ha véletlen arra jártam, már nyomtam is el, valami érzés a keserűség és az undor között, ami elfogott
lehet statikus oldalt csinálni, hozzászólások nélkül, de milyen dolog már cenzúrázni pusztán véleménybeli különbség miatt!
amúgy innen PH-ról még sosem töröltek hsz-em, és nem is warn-oltak, pedig van egy pár. Ott, Veletech-en csak egy volt, vagyis lett volna ... de nem jelent meg. Így azért elég biztos vagyok benne, h a hiba nem az én készülékemben van.
Mindazmellet az sem világos, hogy a hsz-ek alacsony száma az alacsony látogatottságra, vagy inkább a szigorú cenzúrára utal. De azt gondolom, most már mindegy is.
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest