Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• echterion

nagyúr

válasz David75 #34 üzenetére

Szerintem nem fogja ide beírni, pedig engem is érdekelne.

törölt tag

válasz David75 #34 üzenetére

nem volt itt semmilyen eset, félre ne érts! valszeg azt sem tudja miről van szó :) a dolog csak bennem maradt meg. Az meg, hogy Bocha véleményére vagy kiváncsi számomra egyértelműsíti a tulajdonképpeni véleményed a dologról ;)

De szerintem ne akadjunk fent ezen, lejárt lemez, annyira engem sem érdekel, meg nem is érdekelt soha. van mit olvasnom veletech nélkül is, az meg sosem volt nyilvánvaló, hogy igazából milyen lyukat akart betömni a nagy magyar portálpiacon?

szerk : egyébként bizonyára meg fogja tudni indokolni a dolgot. nem fért bele az imidzsbe ... stb :)

ám ez olyan, mintha egy asztaltársaságnál a házigazda lekussolna, valszeg nem a legjobb véleménnyel hagyom ott a vitát.

törölt tag

válasz David75 #32 üzenetére

persze, hogy na bumm, ő is véleményt nyilvánított, meg én is :)
    amúgy az esetről röviden, a Veletech cikk arról szólt, hogy az amerikai filmes jogvédők késleltetve hozzák magyarországra a DVD megjelenéseket, mert sok a kalózmásolat.
    Erre kommenteltem, hogy ez így hülyeség, mert a magyarosrszágon megjelent másolatok nagy része orosz mozikból származik, ott mégsem késnek a DVD megjelenések. Ám a komment nem jelent meg.
    utána írtam még egyet, hogy nincsak! cenzúrázgatunk?? vagy valami hasonló, ám anyázás, és trollkodás mentesen. Persze az egyet nem értés is trollkodás, ha azt veszem.

na innentől fogva, ha véletlen arra jártam, már nyomtam is el, valami érzés a keserűség és az undor között, ami elfogott :) lehet statikus oldalt csinálni, hozzászólások nélkül, de milyen dolog már cenzúrázni pusztán véleménybeli különbség miatt!

amúgy innen PH-ról még sosem töröltek hsz-em, és nem is warn-oltak, pedig van egy pár. Ott, Veletech-en csak egy volt, vagyis lett volna ... de nem jelent meg. Így azért elég biztos vagyok benne, h a hiba nem az én készülékemben van.

Mindazmellet az sem világos, hogy a hsz-ek alacsony száma az alacsony látogatottságra, vagy inkább a szigorú cenzúrára utal. De azt gondolom, most már mindegy is.

Új hozzászólás Aktív témák