- One mobilszolgáltatások
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#48613632 #42 üzenetére
A kommentek nem Facebookon voltak tárolva, ahogy az az oldalon is többször el is lett mondva. A saját szerveren voltak, a Facebook csupán az azonosításhoz kellett, lekértük a polgári nevet és a profilkép kicsinyített változatát, ezzel elkerültük azt, hogy regisztrálni kelljen.
Hogy én hogy éltem meg? Sehogy, mert fogalmam sincs, hogy melyik történet, az előző előtti hozzászólásom azért írtam nagyon mosolyogva, mert mindenképp szórakoztatónak találom, ha valaki egy technikai hibát/bakit/bugot úgy él meg, hogy mi törölgetjük a hozzászólást - no offense, de ez azért feltételez némi rosszindulatot, amire fogalmam sincs, mikor szolgáltunk rá, de sajnos úgysem tudok tenni ellene, úgyhogy mindegy is.
Maradjunk annyiban, hogy pörögjön az IT café és béke mindenkivel!
-
Bocha
HÁZIGAZDA
válasz
#48613632 #33 üzenetére
Tudom, ugrottunk de azért offban reagálok.
A tények a következők: az oldal mögött lévő CMS-rendszer nem volt még olyan szinten (és nem is volt rá szükség, ezt a hozzászólások száma alapján lehetett sejteni), hogy legyen benne bármilyen moderációs funkció. Értsd: nem tudtunk hozzászólásokat törölni, csak adatbázisból a programozó segítségével, de ez sosem történt meg. Sosem töröltünk egyetlen hozzászólást sem.
Szóval a te hozzászólásodat nem töröltük és "cenzúráztuk" soha, valószínűleg csak vacakolt a Facebook Connect, bénázott a szerver, netán te rontottál el valamit. Ezek fényében örülök igazán, amiért te mégis voltál olyan okos és kitaláltad, hogy mi történt, nyilván úgy ismersz minket, mint akik egy teljesen logikus és normális érveléssel töltött hozzászólásokat csak úgy törlik; főleg egy olyat, ami aztán semmit sem befolyásol, alapvetően engem kicsit sem érdekel, hogy mi folyik az orosz warezpiacon.
Szóval nyugodtan gondolj "undorral" az oldalra...
-
válasz
#48613632 #38 üzenetére
igazából nem kértem, hanem kijelentettem, hogy zárjuk le, ugyanis nem ér az egész téma annyit sem, amennyit már itt rászántunk. annyit azért hozzátennék, hogy boszorkányüldözés a mobilarénán sincs, pedig a stáb ugyanaz, mint a veleteches volt nagyjából (és ott én kinnfentes voltam, igazából nincs érzelmi kötődésem). no, tényleg ugorjunk.
-
David75
őstag
válasz
#48613632 #27 üzenetére
Na bumm, ha flamelsz,trollkodsz, vagy vállalhatatlan dolgokat írsz itt is törlik sőt még bannolnak is...
Én nagyon örülök hogy itt lesz ezentúl mert sokszor a hozzászólások közt rengeteg érdemi infót lehet megtudni amiből tanulni lehet meg sehol máshol nincs fent. Lásd egy telefonról olyan dolgokat meg lehet tudni a fórumban amit kb sehol máshol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest