- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
/me
csendes tag
válasz
petya220 #256 üzenetére
Hello!
Végre nekem is sikerült működésre birni a sim kártyát a PA7.1.2-vel, de nekem még 2 sort át kellett irni:
Ezek-et
persist.radio.multisim.config=dsds
persist.dsds.enabled=trueerre
persist.radio.multisim.config=none
persist.dsds.enabled=falseigy már felismerte sima sim-et a telefonban és minden tökéletesen müködik
-
/me
csendes tag
Srácok. kéne egy kis segitség.. beszitvam ezt az testkey-es update-t és azóta nem tudok semmilyen official cuccra frissiteni. mindenre valami hibát az. rollback-re, b380ra, bármit próbálok felrakni semmi nem akar felmenni.. és mivel a bluetooth pont nem akar müködni, kezd nagyon tele lenni a tököm.. rollback package-re azt irja, hogy nem támogatott ami épp fent van.. a b380 csak simán hibát dob. próbáltam kb mindent..
a firmware update nem dob fel uj fw-t, se a gyári se a play-es proxy-s megoldás. kb meg vagyok lőve..a bluetooth látszólag meg de hangot nem küld át pl fejhallgatóraedit: mostmár **szik bekapcsolni is a bluetooth...
-
/me
csendes tag
válasz
Just_Reboot #125 üzenetére
nem dual sim-ben használom, de teljesen mindegy is, mert a hálózatot eldobta az első sleep alatt, nem adott hangot ha hivtál valakit, igy meg használhatatlan. Ment vissza a stock, bár megszenvedtem vele. Jó lesz ez igy egyelőre.
-
/me
csendes tag
válasz
Just_Reboot #123 üzenetére
elvileg igen.
elindul a cucc, van network de nem hallom ha felveszik, illetve nem teszi le jelenleg. -
/me
csendes tag
válasz
petya220 #120 üzenetére
Nha saját káromon megtanultam:
tényleg töröld az ujjlenyomat data-t flash elött
twrp 3.0.2.0-v4 meticulos kell
flash rom
flash gappsprofit
ha nem törölted az ujjlenyomtatot akkor van egy format data gomb amit nem látok ugy néz ki. az segit.
flash rom
flash gapps
ha nem látná a sim-et:
twrp-ből super su installprofit
legalábbis nekem ment igy. pa fent, úgy néz ki megy is. tesztelem, mert galaxy 3 i5800 óta használom
-
/me
csendes tag
Hello!
XDA-ról probálom felrakni a PA beta v2-t de abba a hibába futok, hogy
ERROR CODE 7: This firmware is for hi6250 devices, this is a VNS.Ezzel mit lehet kezdeni? senki nem találkozott a problémával még a topicban xda-n, illetve lehet hogy tök egyszerű a megoldás és csak én vagyok noob.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- BESZÁMÍTÁS! ASRock FORMULA OC RX 6900XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest