- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
válasz
TheBikerider #82 üzenetére
-
hito
nagyúr
Mikor indítottál, vagy írtál alá petíciót a harmadik világbeli országot jobb gyógyszer vagy ivóvíz ellátásáért? Vagy mikor írtál alá petíciót a magyar egészségügyi dolgozók béremeléséért? Érzed már a dolgot? De egy qrva mobilért már megéri, főleg, hogy a gyártó pökhendi és arrogáns hozzáállását hosszú idők óta nyögik a userek. Hát erre (is) mutatom fel többek között a középső ujjam nekik.
Jerusalem fogalmazta meg előttem jól, én csak felültem arra a vonatra, ami szerintem jó irányba halad, nem úgy mint a másik.
És most lehet legyinteni, meg cinizálni, nyílván igazad lesz.
-
hito
nagyúr
Nyílván mi reagáljuk túl, akik felhördülnek ezen a marhaságon, nem pedig azok akik könyörögnek a Samsungnak, csak hogy megkapják néhány hónappal előtte a több mint negyedmilliós készüléküket, aminek valószínűsítem semmi foganatja nem lesz, csak méginkább nyeregbe érzi magát az így is szemmel láthatóan felfúvalkodott gyártó.
Büszkeség is van ám a világon, aminek a feláldozásához nekem ez a helyzet nagyon, de nagyon kevés. Dehát kinek mit ér a büszkesége.
-
hito
nagyúr
válasz
TheBikerider #64 üzenetére
Mennyi fontos és hasznos dolgokért lehetne petíciót benyújtani,aláírást gyüjteni...erre egy telefon...
Tiszta szégyen.Ott a nagy igazsag!
A masik meg amit S e t h mondott. Ha nem jo nekik a penzunk, akkor alazkodjon meg aki akar elottuk. Pitiznek itt az emberek az o nagy Samsungnak csak hogy par honappal a kiadas elott meg tudjak venni tobbszaz ezer forintokert. Nagyon nincs ez igy jol. Beteg a vilag
Nekem aztan nagyon tetszik a N5, de ezek utan az se nagyon erdekelne ha EU-ban nem jonne ki. Van meg rajtuk kivul sok jo gyarto, sok remek keszulekkel. Nem fogok cianra harapni ha igy marad minden, mint ahogy pitizni sem fogok egy nyavajas mobiltelefonert. Az alairasomat meg megtartom fontos(abb) dolgokra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Háztartási gépek
- Medence topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- További aktív témák...
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP398
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Flip 4 128B Pink Gold. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP388
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy S21 FE 128GB Graphite. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP397
- ! 1 ÉV GARANCIA ! Független Samsung Galaxy Z Fold 3 256GB Phantom Silver. WWW.TRUSTPHONE.HU - FLP381
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari!
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest