Új hozzászólás Aktív témák
-
Ateszzero
őstag
válasz
Sirandrish #31 üzenetére
Ha ez így van, akkor gondolom lett szólva a Sony-nak , vagy meg lett kérdezve kell-e nekik a védelem. Ebben az esetben még egy rossz pont a Sony-nak , mert tudtak a dologról. és most a Square Enix-re akarják majd kenni.
-
Egyértelműen a Sony hibája. Ha tudott a problémáról, kutya kötelessége lett volna kijavíttatni azt a Square Enix-szel. És ha már Sony és PS3, érdemes utánanézni, voltak itt már problémák a firmware-ekkel bőven. Lehetne azért felhasználóbarátabb a híres nagy Sony..
-
Sirandrish
legenda
de azt szó nélkül javították is...nem úgy mint a Sony hogy "semmi közünk nincsen hozzá így leszarjuk a problémátokat"...milyen hozzáállás ez? akkor bezzeg jók a vevők mikor megveszik a gépüket...
Ateszzero: me a Microsoft fizetett...van valami a boxban ami a PS3-ban nincs és ha nem érzékeli a játék azt a valamit akkor c4et rak a fejre
-
blazsey2
senior tag
Hát szerencsére nálam még nem fagyott le pedig már van vagy 150 játékórám a game-ben.Azért remélem ezt a jó szokását meg is tartja.Mindenesetre elég szemét dolog ez hogy ilyen hibák előfordulhatnak.
-
válasz
RepeatSector #28 üzenetére
Helyette volt a "kiforrasztja magát a grafikus ic" eset....egyik kutya, másik eb...
-
Def26
félisten
Gyökerek.
-
Cathfaern
nagyúr
Szerintem tök mindegy, hogy mi okozza a hibát, ez mindenképp a Sonynak szégyen. Ez kb. olyan, mint ha egy telefonra telepített java program tönkre tudná tenni a telefont... iszonyatos tervezési hiba, hogy erre lehetőség van.
-
Sicilian
addikt
Tök olyanok, mint a biztosítók, addig vagy jó amíg Te fizetsz, ha már te követelsz leszarnak,
-
RepeatSector
senior tag
jó hogy én az újgenerációs konzol vételekor az xbox360-t vettem nem szeretem a microsoftot de az RROD-n kívűl nincs hiba a boxban
-
Tikakukac
titán
Nagyon fincsi, ekkora fatális hibákat... Már a nem indulós DLC a Codnál is leverte a biztit, de hogy pont konzolon és PS3-on, beszarás mennyire érdektelen néha egy-egy cég
-
CocooN-z
őstag
válasz
Sirandrish #16 üzenetére
Lehet
Sajnos tapasztalat, és kb 8 órát játszottam idáig a géppel...
bocs az offért -
ysoltee85
aktív tag
a sony mostanában tényleg jól nyomja, összeszedhetnék már magukat! mert ez igy szánalmas...
-
CocooN-z
őstag
válasz
Sirandrish #10 üzenetére
Ezt nem adod be nekem, ne haragudj
-
Zolás
addikt
válasz
Sirandrish #12 üzenetére
Afene de hamar kiismertél
-
Zolás
addikt
Hehe Végső Fantázia hogy játszol a konzolodon
-
CocooN-z
őstag
Sztem meg az a cikibb hogy a saját frissítéseik teszik tönkre a gépeiket...Mi is van akkor ha már lejárt garis gépet tesz tönkre? Hm? Oh, tudom már, bukta...
-
Sirandrish
legenda
-
sh4d0w
félisten
Már megint a Sony... ezeknek sosem elég a genyóskodásból?
-
Gomez86
őstag
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Nem a pénz, hanem a presztizs miatt nem ismerik el.
De ettől függetlenül nagyon ciki nekik hogy ilyen történik. -
válasz
Sirandrish #4 üzenetére
Úgy érted akármelyik cég is a ludas, túl nagy ahhoz hogy ilyesmivel foglalkozzon?
Majd épp az hiányzik nekik hogy a részvényeik a béka segge alá zuhanjanak és elismerjék a hibát -> még perelhetőek is legyenek. -
Sirandrish
legenda
ilyen van? akármelyik cég is a ludas...elég nagy ahhoz hogy nem kéne megengednie magának ilyesmit...
-
capulet75
addikt
A Red Dead Redemption az újabb érv a konzolok mellett.
De most komolyan,ekkora blamát és persze a megagazdag cégek nem akarják elismerni a felelőségget.Szánalmas.
-
Újabb érv a konzol mellett
-
LackoMester
addikt
rettenet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest