- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bolondember #42 üzenetére
Én ugyan még nem szedtem szét Blade, de ebben a videóban én nem látok fóliát és jó eséllyel nincs is benne ilyesmi.
A srácnak még a 9. pixelhibás telónál sem jutott eszébe, hogy az üzletben szemügyre vegye? Szvsz. ennyi hibás készülék után ez nem túl életszerű.(#41) RandomGosu
Konkrétan a mobilok esetében nem igazán innovatív sem a ZTE, sem a Huaweii, inkább csak "tisztességes iparosok". A hálózati eszközök terén persze már sokkal komolyabbat villant mindkettő.
Szvsz. nem reklámfogás, mert elég sok pénz a tét. Az mindenestre meglepő, hogy nem otthon, Kínában meccselik le a dolgot. (politikai síkon) -
válasz
bolondember #37 üzenetére
Az érdekes, mert pixelhibára hivatkozva csak akkor cseréli a telót a T, ha az 40-50 centi távolságból (tenyér-szem távolság) is jól látható. Ehhez minimum 3-4 egymás melletti teljesen halott pixel kell. Ennek az esélye pedig nagyon minimális, főleg több készüléknél egymás után 10-szer. Ne hari, de kicsit sántít nekem ez a történet.
Kijelzőfólia alatt mit értesz amúgy? -
Látom nem érted. Nem azért nincsen fullos 100+ ezer Ft-os ZTE okosteló, mert nem tudnak ilyet gyártani - akár ugyanolyan minőségben mint a felsorolt gyártók - , hanem azért mert ebben a kategóriában már elég erős a sznob-faktor, és senki sem venné meg, még akkor sem ha ár/érték arányban sokkal jobb lenne, mint az ellenfelei.
A visszavitt Blade-k számáról nincs statisztikám, de szeretettel várom. (jöhet privátban is, ha nem publikus) Nekem az üzletben azt mondták, hogy arányosan nem visznek többet vissza belőle, mint bármelyik másikból.
"Te is azért vetted, mert olcsó és nem azért mert volna olyan minőségi, mint egy htc vagy Samsung."
Nem azért vettem mert olcsó, hanem azért mert ár/érték arányban magasan a legjobb a jelenlegi palettán. Ha minőség alatt összeszerelési minőséget értesz, akkor azt kell hogy mondjam semmivel sem rosszabb, mint egy htc vagy samsung.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Asus Rog Strix G16
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest