- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
válasz
77Kilroy #259 üzenetére
hát igen relatív mi a gazdag és szegény.... meg van még valami.... valakinek mások a prioritások... pl lehet BMW-re, Iphonera ad... de parizeres zsemlét meg műkaját eszik és nem jár el nyaralni... biztos ilyen is van. én mondjuk az élményeket tartom a legtöbbre... azt sohasem vehetik el... egy kütyü meg elavul... de kimaradni általában semmiből se szeretek nyitott vagyok arra hogy okos-telefont órát stb. vegyek... csak megvárom míg elérhetem.
nah off vége úgy érzem itt találkoztak a nézőpontjaink. -
DarknessHope
senior tag
válasz
77Kilroy #251 üzenetére
nem is kell megállnod szó nélkül a fórum nem a csendben létről szól
nyugodtan vegyél 30 ért 50 ért ahogy jól esik akinek kell ékszernek vegyen 90 ért órát. mindenre van lehetőség főleg ha fizetni kell.... még egy bolt se tiltakozott....én megvárom míg értelmes áron lesz ahogy nekem tetszik.
utóbbi pár év vételeiből.. 85 ért üzleti laptop 80 ért DSLR 14 ért 22-es monitor 30 ért eredeti áron 75 ezres spektív.
az ilyesmiért küzdeni kell... van aki meg egyből megveszi azt ami megjelenik. nekem egyik se új volt és a legmodernebb... és mielőtt valaki beszólna... nem mondom hogy szar feltétlenül az új dolgokat megvenni... aki megengedheti magának vagy feltétlen ez a vágya tegye. az okosórák most futna be egy darabig ez elég exkluzív. aztán lesz olcsóbb is. első jele az linkelt archos.
amúgy ez az okosóra dolgot lehet árnyalni kéne okosóra alatt mit értünk oprenceres pl androidos telefonos órát vagy olyat amibe van egy bluetooth és tud kommunikálni telóval? mert már ez alapján se mindegy milyen árról beszélünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2281, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2279, 100% AKKUMULÁTOR
- Eladó Xiaomi Watch S1 Active okosóra!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- Apple iPad 10 10th 2022 12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest