- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
-
Mobilarena
Mi is ez a Pebble? Röviden: a mai összes okosóra úttörője.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
Szerintem itt azzal van a gond, hogy megtévesztő az elnevezés. Amúgy szerintem nem véletlen nem Galaxy Watch-nak hanem Galaxy Gearnek hívják a Samu óráját. Ez inkább karra rögzíthető külső kijelző
Csak ez hülyén hangzik.
Ha 5-6-7 napot kibír az óra az szerintem elfogadható kompromisszum. Azért hétvégére a legtöbb ember hazamegy. Aki meg nem, az el tudja vinni a töltőt magával. A micro USB szerencsésebb lett volna, de nyilván meg van az oka ennek a döntésnek is. Szóval szerintem itt az üzemidő rendben van, mert bizonyos szinten túl mindegy, hogy hetente vagy havonta kell tölteni.
Miért merül gyorsabban? Egyrészt mert folyamatosan megy a BT. Ok, hogy 4.0 meg energiatakarékos, de ez is sokat számít. Ráadásul van kijelző, világítás és CPU ami bizony eszi az energiát. össze nem hasonlítható egy sima "buta" órával. -
zdanee
őstag
Az e-könyv olvasóknál a kijelző mérete teljesen lényegtelen, mert csak a kép megváltoztatásakor fogyaszt energiát, szóval a pixelek száma számít csak. Plusz egy 6"-es eszközbe belefér egy 2-3000mAh-os akku, amivel elmegy egy hónapot, ez meg 130mAh-os akkut használ, arról megy ~1 hetet (nekem többnyire 6 napot bír, pedig használom rendesen). Lehetne ebbe is 2000mAh-os akkut rakni, csak akkor meg az lenne a baj, hogy miért ilyen nagy
Az egyedi töltőcsatlakozó már pótolható, én $3-ért rendeltem pót-kábelt, anno amikor Nokiáról váltottam, nekem pont ilyen probléma volt a sok Nokia töltő és adatkábel lecserélése microUSB-re, amiből kezdetben pontosan 1db-al rendelkeztem, és kb akkora becsben tartottam, mint a Szent Grált, a Frigyládát és a Kristálykoponyát együtt
Új hozzászólás Aktív témák
Légy szíves először a Téma Összefoglalót olvasd el, hátha a kérdésedre már abban megtalálod a választ!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Jövedelem
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- Apple Watch 9 45mm Újszerű Cellular Rozsdamentes Acél/Akku 98%/p4358
- HIBÁTLAN APPLE WATCH ULTRA 2 NATURAL TITANIUM 49mm - 1 ÉV GARANCIA, MS2278, 100% AKKUMULÁTOR
- Apple Watch 8 41 mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4371
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- Újszerű Samsung Galaxy Watch 7 40mm LTE ( eSIM ) , üzletből, Garanciával
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest