Új hozzászólás Aktív témák
-
adler741
tag
A tnt 2 vel kapcsolatban: nekem az első videogyorsítós élményem az alaplapi intel 810 -es chipkészlet beizzitása volt.emlékszem na bekapcsolom,ugyse fog működni...szívtam rengeteget a hardverekkel akkoriban.Szoval akkoi kedvenc játékomat a thief dark projectet ,na lássuk, aztán puff leesett az állam minden felbontást vitt (1024 volt max) pedig csak 4 mb fizikai ramot használt asszhiszem, többit a rendszerből.
Utánna kijöttek a tnt2 -k bementem a helyi boltba,mondom is a fickónak ezek gyanusan olcsók Volt tnt2 vanta meg tnt2 m64 18-20 Eft forint.Fickó panaszkodott is hogy mindenki gyanusan méregeti,nézegeti mi az átvarés.
Beruháztam egy tnt2 m64 re,bekapcs kedvenc játék indít,irtó ronda képminőség 810-hez képest szembetünő romlás.
Naja az akkori etalon matrox g400 hoz meg valami ati 8000x hez képest ez volt a buktató,
A sebességéval viszont nem volt panasz.
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest