Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
Bizony, első próbálkozásom ezen a téren egy csodás fehét-piros AMPTRON alaplap volt, amielyik márkából a forgalmazó (a Compugroup volt ha jól rémlik) saját bevallása szerint is 30% feletti volt a selejtarány.
Drótoztam én is szorgosan a celeronokat, de az NT nem kimondottan otthoni felhasználásra volt való, így dual-boot-ban ment 2 külön hdd-ről.az NT és a win95, majd csatlakozott hozzá a slackware linux. De igazán stabil a konfig nekem is csak majd VP6-os lappal lett.
Előtte illetve ezzel párhuzamosan BH6 lapom is volt (az elsők között Magyarországon, kimondottan az én kérésemre hoztak be 5 darabot, négyet a debreceni üzletünkben adtuk el, egy meg ment a chip magazinba tesztelni, utána tört ki a láz) ami a 266-os celeront 515mhz-ig tudta hajtani, sajnos a bűvös 100% tuning nem lett meg léghűtéssel. Érdekes hogy utána a BH6 2.0 lappal csontra ugyanez a konfig csak 440mhz-et ment.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Brave
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- AliExpress tapasztalatok
- RAM topik
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged