- Azonnali mobilos kérdések órája
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Madwe
nagyúr
Ha nem akarsz online játszani, lehet megoldják hogy lehessen törni... De pl ps3at kb alig lehetett azt is csak egy adott sw-en amire kb pikk pakk kiadtak egy frissítést... Online minegyik lebukott kb, x-nél lehet valahogy meg lehetett oldani, azt nem tudom...
De amugy nem kell ám 18 ezerért játékokat venni, nemnem! Persze ha rögtön minden játékod megjelenése napján akarod beszerezni, az nehezebb kérdés... De egy 1 éves játkot már gyakran 10 ropiért be lehet szerezni, még régebbieket akár 3-4-5 ezerért! És akkor a csereberéről nem is beszéltünk, eddig itthon boltok úgy csinálták, hogy az aktuális használt áron beleszámították az árba az előző játékod, és 1000 hufot rátettek cseredíjnak, így akár 1000 forintból is meg tudsz szerezni egy kb ugyanolyan évjáratú és sikeres játékot, mint amid volt... Persze így nem lesz teljes a gyűjteményed, de azért ritka az a játék ami végig kitart egy ember mellett, ritkána ha nem soha veszi a legtöbbet elő az ember ha kijátszotta!
Szerintem warezra ne játsz, annak nincs értelme, ha egyáltalán lesz, biztos lekorlátoz, és különben is lopás, nem jó az a gazdaságnak...De azért lényegesen olcsóbban ki lehet jönni legálisan is, nekem pl ps3 esetében volt 2 stabil játékom, mellé 5 másik, amik gyakran cserélődtek le... És ezzel így tök jól elvoltam 6 évig és nem is került oly sok pénzbe! Mellé még ha van netsarcos előfizetésed (live vagy ps+) akkor ahvonta kapsz 1-1 ingyen játékot, azért az se rossz ám!
-
nanus
senior tag
Azzal a gyenge pc-vel amid most van nyugodtan játszhatod 2év mulva is a le....sicc játékokat full hd -s méteresen a kábel olcsóbb is mint a konzol...... és akkor vegyél majd ps4-et vagy xonet 70-ért olyant ami a vc papirt is lejátsza
"azt meg hogy valami adatgyűjtéses barom ezt lesi lexarom magyarul"
pifu76: Lista frissitve a 325678123. vagy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest