- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
"Ki látta, hogy ezekben a karikban valóban 800 és 640 unified shader van?"
Sztem ilyet felesleges fírtatni. Ez nem csak ezekre igaz, hanem az összes kártyára, és itt nem csak az AMD/ATI termékeire gondolok. A gyártón kívül (vagy még lehet ők sem) senki sem tudja, hogy ténylegesen miből mennyi van a kártyákban. Az, hogy mi LYúzerek mit látunk ebből, az más kérdés... Mi annak hiszünk, amit látunk, olvasunk...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Jó kis írás ! Grat
Látom ez a nyák meghajlás előjön. Nekem az Accelero S1 is meghajlítja minimálisan a 4850 nyákját. De azért nem ennyire. A VF900 is kicsit hajlított, de az sem volt vészes. Ha nem húznám meg nagyon a csavarokat, akkor nem hajlana a nyák, de nem merem megkockáztatni, inkább koppig húzom, amíg lehet, az a biztos
A Toxic nem semmi, tudni kéne, hogy hogy mentek fel a gpu-val 740mhz-ig
Bár tuti van vmi vmod
Nekem 690mhz a kopp, felette már tapasztalok apróbb hibákat.
Én valahogy ilyesmi végkifejletre számítottam... Mivel ugyanaz az órajel, így nem is nagyobb a memóriasávszélesség, vagy igen? Más különbség lényegében nincs is...
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nintendo Switch 2
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest