- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Mobil flották
- iPhone topik
- Vivo V50 5G - új is, nem is
Új hozzászólás Aktív témák
-
Djuree
félisten
minek kell ehhez leírásokat olvasni? sosem olvastam hozzá semmit mégis elvagyok vele, vagyis már nem játszok, de elvoltam, család és munka mellett is.
profi meg ki akar lenni benne? én nem. ez csak egy játék. aki meg vérkomolyan veszi az meg meg is érdemli amit elvesz az életéből....(#31) Plazmacucci: +1
"Kiválasztasz egy szimpatikus kasztot (mivel midnegyiket lehet bármerre vinni kb), és elkezded kirakni az összes elérhető life/eva/energy skillt a fán. Ahogy így haladsz lazán elérsz 60-as szintre, nem fogsz állandóan meghalni még ha félre ment is a fejlesztés/elképzelés. Ekkor már sok óra van benne, és nem a fórumokat olvastad. A támadó skillek is kb mindegy míg végig nem viszed a három nehézségi fokozatot. Annyira nem bonyolult ugye? Akit meg ez után is érdekel (endgame tartalom), annak nem fog fájni beleásnia magát." -
flatline#2
tag
Olvasgatásról annyit, hogy azt inkább csak az elején csinálod és akkor ha érdekel annyira a játék egyáltalán, ha már megvan a tapasztalat, akkor többet fogsz játszani, mint olvasni.
Mondjuk én ezt nem a PoE-ra mondon, hanem a Grim Dawn-t szoktam játszani. Annak akinek hiányzik a D2 szerintem ez is tökéletes, vagy ha mond neked valamit a Titan Quest, akkor tudj róla, hogy ugyan azok csinálják a Grim Dawn-t akik a TQ csinálták.Amúgy a PoE-t próbáltam régen, akkor a pár óra belement, de utána abbahagytam. Nemrég újra letöltöttem és nekem nem a skillfa volt a bajom, hanem az, hogy a kamera baromi közel van a karakterhez, egyszerűen idegesített, hogy keveset látok a pályából, a másik pedig a mobok kijelölése ha támadni akarsz, nekem nagyon nem volt intuitív, szerintem ez a része a játéknak még a D2-t sem éri el, már hack'n slash játék után nekem ezek a dolgok egyszerűen elvették a játékélményt....
-
Ne keverd a szezont a faszommal. Ha nem fér bele a magánéletbe akkor nem itt kéne nyenyeregni, nem a játék tehet róla.
Ha most leírom, hogy mi az a 3 dolog ami alapján már el lehet indulni, neked az sem lesz jó. De azért leírom, hátha ettől kedvet kapsz játszani.
Tehát eldöntöd:
- life alapú karaktert indítasz,
- energy shield alapú karaktert indítasz,
- evasion alapú karaktert indítasz,
- vagy ezek kombinációját, ami nem szokott elsőre sikerülni, ezért nem is nagyon választják indulónak...
Kiválasztasz egy szimpatikus kasztot (mivel midnegyiket lehet bármerre vinni kb), és elkezded kirakni az összes elérhető life/eva/energy skillt a fán. Ahogy így haladsz lazán elérsz 60-as szintre, nem fogsz állandóan meghalni még ha félre ment is a fejlesztés/elképzelés. Ekkor már sok óra van benne, és nem a fórumokat olvastad. A támadó skillek is kb mindegy míg végig nem viszed a három nehézségi fokozatot. Annyira nem bonyolult ugye? Akit meg ez után is érdekel (endgame tartalom), annak nem fog fájni beleásnia magát.Písz
-
_drk
addikt
Akkor ez az a játék hogy többet foglalkozol a skill fával mint maga a játékkal.
Gondolom jól utána is kell olvasgatni neten hogy és merre érdemes.
D2-ben imádtam, sajnos d3-ba pont ezt vették ki, szerintem erre épített a játék, akinek ez kell itt van!
De számomra is sok kicsit, még végig olvasni is nem hogy matekozni rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Egyedi PC összeszerelés Tökéletes színséma, prémium kábelmenedzsment, alkatrészfestés!
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Gamer PC - i3 12100f, RTX 3070 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest