- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel topik
- Kis telefon hatalmas teleppel
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddekany
veterán
Na, úgy látom fLeSs véleményével ellentétben mégsem olyan virágos a helyzet az egy helyet foglaló 3850 hűtésével... tehát továbbra is kiváncsian várom a választ, hogy ezt miért csinálják (8800GT-nél is), azaz miért nem két helyet foglal inkább. Vajon csak költség megtakarítást, vagy van valami mániája a vásárlóknak amiről nem tudok, vagy?
mod: Jé, most látom pont erről megy a vita előttem...
-
ddekany
veterán
Ha tényleg ennyire nem gond egy HD 3850-nek a halk hűtés ilyen "laposan", akkor ezek szerint itt minden csodás és a 8800GT-ről beszéltem... (Valójában hitetlen vagyok az ilyen "teljesen kussban van" dogokkal kapocslatban, tapasztalatból. Tudom, húzzak a SPCR-re sznoboskodni...
)
-
ddekany
veterán
Jó jó... de itt is az merül fel bennem, mint a 8800GT-knél: Ki és miért élvez arra, hogy csak egy helyet foglal egy VGA kártya, és cserében hangosabb? Játékos embereknek általában van még egy hangkártyájuk, aztán csókolom, az meg már csak elférne. Szóval konkrétan mi áll emögött? (OK, adok megoldási javaslatokat: a) A gyártó annyira szarrágó, hogy egy 50e körüli kártyáknál ezzel akar gyártási költséget megtakarítani. b) A gyártó ezzel büntet, ha nem a valami még nagyobb kártyáját veszed. c) Az emberek a zajt dögösnek tartják, tehát ezt így jobban veszik. d) Egyes országokban fizetnek a gépház belsejében fennmaradt szabad légköbcentikre. e) Az emberek úgy telitömik a gépüket kártyákkal, hogy soknak nem férne el másképp.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Zenless Zone Zero (ZZZ)
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- HP notebook topic
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest