- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos1983
újonc
válasz
d@minator #12200 üzenetére
Igen, arra gondoltam vegul, hogy megkerdezem a fogyasztovedelmet , mert amugy idom az van mint a tenger, nem kell SOS megoldodnia az ugynek.
(egyaltalan nem gond kethetente egyszer 1800 forintert lemennem mosodaba amig huzodik ez a tema, de akkor nem marad bennem kerdojel hogy nem kerdeztem meg)Aztan ha nem tudnak segiteni akkor kitalalom merre tovabb.
Szivem szerint ez a mosogep menne a szemettelepre es vennek ujat helyette DE az a helyzet hogy epp most fogok kulfoldre koltozni igy afele huz a szivem hogy a berloknek akinek kiadom a lakasomat, a javitott mosogep is jo lehet ha meg el tud mukodni egy ideig a motor javitasa utan.Illetve azert is sajnalnam pont most kidobni mert ev elejen mar koltottem ra 30at , szivattyucsere
Centrifugalasnal ugrott egy akkorat a dob hogy letorte magarol a szivattyuhazat.
Olvastam egyebkent feljebb hogy valaki kerdezett a gorenje gepekrol, nekem borzaszto nagy csalodas, senkinek nem ajanlom.
Amikor mukodik, akkor szuper gep, nagy kapacitassal, de tenyeg miota megvan, evente legalabb egy, ha nem ket hetig gep nelkul voltunk mert mindig elromlik valami rajta.
Mindezt ugy, hogy kis haztartas vagyunk, 2 fo, heti 1-2 adag ruha kimosasaval ami szerintem eleg kimeletes elet egy mosogep szamara.Szoval akik sokat hasznaljak (naponta , vagy akar napi tobbszor) mert tobben vannak, gyerekekkel , ott nem is tudom hogy teljesithet.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest