- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Sziasztok!
Végre megérkezett az AEG L6SME47SM típusú gépünk. Nekem egyelőre vegyesek az élményeim, de lehet túl magasak az elvárásaim egy 200 ezer bruttóba kerülő géppel kapcsolatban.
1. Centrizéskor (1200-as fordulat) rendesen érezni gép mellett a járólapon, ahogy remeg az egész. Ez normális vadi új gép esetében? Plusz maga a gép is rázkódik, bár az tényleg csak minimálisan. Azt gondoltam hogy ezek kvázi "meg se moccannak".
2. A tetejét le kellett vennem, csak így fért be a konyhapult alá. Előfordulhat, hogy a hiányzó fedél okoz neki valamilyen struktúrális merevség hiányt, és ezért rázkódik kicsit? Ha muszáj kifűrészelem a pult alját, és visszarakom a gép tetejét.
3. Alap esetben megmozgatva nem billeg a gép, a lábak szerintem jól be vannak lőve gyárilag. De ez csak egy szerintem, nem tudom van-e erre valami protokoll. Nyilván ha eltér akár 1-1 mm-ert is a felfekvése, centrizéskor gondolom exponenciálisan kijön a statikus helyzetben nem tapasztalható billegés. De marha tudományos vagyok
4. Egyik mosás alkalmával orrán száján jött ki a HAB, de gyanítom szimplán csak túltolta asszony a folyékony mosószert, plusz lehet a frottír fürdőszoba kilépőkkel kombinálva ez már nem tetszett a gépnek. Azt mondjuk akkor sem értem, hogy folyhat ki a hab az ajtónyílás peremén, illetve az adagolótartály szélén?!
5. A start/pause gombja szerintem borzalmas, nem rendes nyomógomb, hanem valami érintésérzékeny vacak, de kvázi fizikai gombként megvalósítva. Aki ezt kitalálta...
Köszi előre is, ha tudtok segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
lo Úgy alakult, hogy vennünk kell egy új mosógépet... Egyelőre itt tartok: AEG, Panasonic, esetleg Bosch/Siemens.Amit...
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Synology NAS
- OpenWRT topic
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest