Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Elfutott 1 GB rammal. A 10 már nem futkos annyival.
De a 8.1 GO és a 9 GO egy baromi klassz rendszer. Mint az ősidőkben: kényelmes a teelfonnak, kényelmes a uernek. -
Jagon
tag
1 Ft volt az ára, mégis mi ebben a felháborító?
Az 1 év hűség meg hamar lepereg...
Mégis mitől tartasz, hogy hirtelen kártyások akarnak lenni helyette?
Vagy egyik lehúzó szolgáltatótól átmennének a másikhoz?
Idős korban már nem nagyon változtatnak az ember semmin, jobb nekik a megszokott.
Ráadásul tartalék teló lett, lehet elő sem fogják venni soha...Az első kamerás telefonomat nekem is 1 Ft-ért adták az előfizetéshez, 2009-ben.
Tökre örültem neki... -
Jagon
tag
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
"Majd amikor a Google be szünteti ezt az Android Go marhaságot.."
Nem értek egyet. A Go önmagában teljesen jó, én még a csúcskészülékekre is azt raknám, ha lehetne. Van is nekem Go eszközöm, SEMMILYEN hátrányát nem tapasztaltam, viszont vígan elvan 1 GB RAM-mal.
-
-
Nem szokásom ilyent írni, de ezekért kár volt a tervezőasztalhoz ülni.
-
gthomma
senior tag
Megint az árazást rontották el. A kisebbik 1000HUF vagy multinál 1 kiló gyümölcs mellé, esetleg chips-es zacskóba. A nagyobbik 2500HUF 6db-os kézműves sör pack mellé például.
-
tybsen
addikt
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Éppen a szüleim vettek egy ilyet vagy hasonló Alcatelt, a Vodafone sózta rájuk 1 Ft-ért egy év hűség vállalása mellett. Mivel egyébként is előfizetők így úgy voltak vele hogy ingyen van persze nem kérdeztek meg előtte engem.
Felháborítónak tartom hogy ilyet eladnak és rábeszélnek idős emberekre akik nem értenek semmihez. Nekik igazából csak tartalék telefonnak kellett (arra az esetre ha elromlana a telefon akkor van egy tartalék). Tudták hogy ez egy gagyi cucc és tényleg csak arra kellett nekik hogyha valami miatt nem működne a meglévő akkor legyen egy tartalék valahol de akkor is felháborító hogy ilyet meglehet csinálni. 1 GB RAM! Mivel egyébként is fizetik a havidíjat így gyakorlatilag úgy fogták fel hogy kaptak ingyen egy telefont így nem is értették hogy ez nekem miért probléma.
Az ilyen készülékeket be kellene tiltani és büntetést adni aki rábeszélni őket főleg egy év hűség vállalása mellett. Nagyon ízléstelen húzás ez a Vodafone-tól, de sajnos feltételezem hogy a többi szolgáltató sem különb.
-
DS39
nagyúr
válasz
vakablak93 #10 üzenetére
Adom. Kinek szánják ezeket?
-
judas13
veterán
"TCL akár rá is bukkanhatott a telefonra valamelyik elhagyatott raktárjában"
Meggyőződésem amúgy nekem is, hogy ez csakis így történhetett meg.
-
Azért belevágják a két kamerát! Kerdem én hogy minek?
Egy kamera oszt jóvvan! Az legyen 5 vagy 8 mpixes. -
vakablak93
őstag
Kéne valami jogszabály hogy a használhatósági szint alatt nem gyártható le ilyesmi....
Mert ez brutális anyagpazarlás, semmi több csak szemét, nettó környezetszennyezés -
thomas92
aktív tag
Az igen.
-
domerator
veterán
Ez most komoly????? ...mert viccnek nagyon rossz!
-
janeszgol
félisten
Az Alcatel 1 (2021) gyakorlatilag csak egy sima Alcatel 1 (2019) frissített OS-el. Aminek amúgy nagyon jó mérete van. Nekem van. Maga a telefon nem nagy szám (15 eezr ft környékén adják), de a mérete az kiváló!
-
MT6739... Káprázik a szemem, hát ezt már használni se lesz lassan hol...
-
zozzo72
aktív tag
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Nagyobbik jó lehet.
-
fornettisuti
veterán
ipari hulladékok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- Samsung Galaxy A35 5G 128 GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest