- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Google Pixel topik
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
janeszgol
félisten
válasz
aprokaroka87 #27 üzenetére
Elfutott 1 GB rammal. A 10 már nem futkos annyival.
De a 8.1 GO és a 9 GO egy baromi klassz rendszer. Mint az ősidőkben: kényelmes a teelfonnak, kényelmes a uernek. -
Jagon
tag
1 Ft volt az ára, mégis mi ebben a felháborító?
Az 1 év hűség meg hamar lepereg...
Mégis mitől tartasz, hogy hirtelen kártyások akarnak lenni helyette?
Vagy egyik lehúzó szolgáltatótól átmennének a másikhoz?
Idős korban már nem nagyon változtatnak az ember semmin, jobb nekik a megszokott.
Ráadásul tartalék teló lett, lehet elő sem fogják venni soha...Az első kamerás telefonomat nekem is 1 Ft-ért adták az előfizetéshez, 2009-ben.
Tökre örültem neki... -
Jagon
tag
válasz
aprokaroka87 #11 üzenetére
"Majd amikor a Google be szünteti ezt az Android Go marhaságot.."
Nem értek egyet. A Go önmagában teljesen jó, én még a csúcskészülékekre is azt raknám, ha lehetne. Van is nekem Go eszközöm, SEMMILYEN hátrányát nem tapasztaltam, viszont vígan elvan 1 GB RAM-mal.
-
-
Nem szokásom ilyent írni, de ezekért kár volt a tervezőasztalhoz ülni.
-
gthomma
senior tag
Megint az árazást rontották el. A kisebbik 1000HUF vagy multinál 1 kiló gyümölcs mellé, esetleg chips-es zacskóba. A nagyobbik 2500HUF 6db-os kézműves sör pack mellé például.
-
tybsen
addikt
válasz
janeszgol #15 üzenetére
Éppen a szüleim vettek egy ilyet vagy hasonló Alcatelt, a Vodafone sózta rájuk 1 Ft-ért egy év hűség vállalása mellett. Mivel egyébként is előfizetők így úgy voltak vele hogy ingyen van persze nem kérdeztek meg előtte engem.
Felháborítónak tartom hogy ilyet eladnak és rábeszélnek idős emberekre akik nem értenek semmihez. Nekik igazából csak tartalék telefonnak kellett (arra az esetre ha elromlana a telefon akkor van egy tartalék). Tudták hogy ez egy gagyi cucc és tényleg csak arra kellett nekik hogyha valami miatt nem működne a meglévő akkor legyen egy tartalék valahol de akkor is felháborító hogy ilyet meglehet csinálni. 1 GB RAM! Mivel egyébként is fizetik a havidíjat így gyakorlatilag úgy fogták fel hogy kaptak ingyen egy telefont így nem is értették hogy ez nekem miért probléma.
Az ilyen készülékeket be kellene tiltani és büntetést adni aki rábeszélni őket főleg egy év hűség vállalása mellett. Nagyon ízléstelen húzás ez a Vodafone-tól, de sajnos feltételezem hogy a többi szolgáltató sem különb.
-
DS39
nagyúr
válasz
vakablak93 #10 üzenetére
Adom. Kinek szánják ezeket?
-
judas13
addikt
"TCL akár rá is bukkanhatott a telefonra valamelyik elhagyatott raktárjában"
Meggyőződésem amúgy nekem is, hogy ez csakis így történhetett meg.
-
Azért belevágják a két kamerát! Kerdem én hogy minek?
Egy kamera oszt jóvvan! Az legyen 5 vagy 8 mpixes. -
vakablak93
őstag
Kéne valami jogszabály hogy a használhatósági szint alatt nem gyártható le ilyesmi....
Mert ez brutális anyagpazarlás, semmi több csak szemét, nettó környezetszennyezés -
thomas92
aktív tag
Az igen.
-
domerator
veterán
Ez most komoly????? ...mert viccnek nagyon rossz!
-
janeszgol
félisten
Az Alcatel 1 (2021) gyakorlatilag csak egy sima Alcatel 1 (2019) frissített OS-el. Aminek amúgy nagyon jó mérete van. Nekem van. Maga a telefon nem nagy szám (15 eezr ft környékén adják), de a mérete az kiváló!
-
MT6739... Káprázik a szemem, hát ezt már használni se lesz lassan hol...
-
zozzo72
aktív tag
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Nagyobbik jó lehet.
-
fornettisuti
veterán
ipari hulladékok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Shakes&Fidget Online Szerepjáték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- HP notebook topic
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 10% -tól elvihető. Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetés! Lenovo Legion Pro 7
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest