- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Nem tudom, Intel fronton nem tudom mik vannak.
AMD vonalon valóban vannak nagyon jó - és ami itt a lényeg - játékhoz bőven elegendő 45 és 65 W-os procik, utóbbiak vagy 2 maggal magas órajelen vagy 4 maggal némileg alacsonyabb frekin, de igazán jó mini-ITX lapok tényleg nincsenek. Még talán a J&W MINIX 780G, és most már 785G-s lapok a legjobbak, de a teljes hosszúságú PCI-E aljzatuk csak 4X-es valójában, nem 16X-os. A másik amit nem értek hogy a 785G-st miért nem csinálták DDR3-asra. Ja, meg a másik hátránya ezeknek a lapoknak hogy SO-DIMM memóriafoglalatuk van.
szuper-t: Pont ez a lényeg hogy átlag felhasználóknak igazából nem kell bivaly proci és bivaly VGA együtt. Játékra abszolút nem kell izmos proci, a többire meg hamarosan biztos lesz olyan alkalmazás a mi a GPU-n számol.
nbg: Teljes mértékben egyet értek veled. A gyártóknak fel kellene végre ismerniük hogy a kis méretű alaplapokon is meg lehet valósítani azt amit a nagyokon. A "játszós" gépem nekem is mATX, és mATX házban is van, mert mi a fenének legyen böszme nagy házam. A házgyártók már készítenek olyan mATX házakat amikben akár a legnagyobb procihűtők is elférnek (például, de akár a Cooler Master 341-est is említhetném) és a nagy teljesítményű VGA-k hűtése is megoldott, hát akkor miért ne lennének kis "gémer" gépek. Konkrétan ebből a kis Gigabyte lapból is elég izmos gép kerekedne játék szempontból egy Core i3-as procival meg egy 5870-essel. Szerintem a PH! olvasók java része jóval gyöngébb gépen tolja a kedvenc játékait. Az i3 már bizonyított, az 5870 meg ha mégis kevés valakinek akkor ott az 5970
Csak egy jó táp meg egy gyors SSD kell hozzá és... á, nem is folytatom
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy ruhás topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Motoros topic
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Le Mans Ultimate
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest