- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #72 üzenetére
Ez a hsz a minősítésed. Gratulálok. Nem zavar hogy már nem is írtam neked? Kicsit túlpörögtél. Nehogy infarktust kapj. Sértegetésből *5-ös!
-
doooo
veterán
válasz
Lord Sidious #68 üzenetére
Valóban? Mutasd meg, kérlek!
-
doooo
veterán
válasz
Lord Sidious #63 üzenetére
"A magyar helyesírás szabályai szerint, vesszők is vannak, mielőtt játszanád a nyelvtannácit használd is őket."
Az lehet, hogy ő nem mindig rak ki egy-két vesszőt... de ha te meg demonstrációként telerakod az írásod, akkor legalább jól tedd azt. Túl sok van belőlük, és azok is rossz helyen.
(No offense, csak gondoltam ha ezt hozod fel, akkor bizonyítsd is, hogy te jobb vagy benne).
Egyébként (szerintem) lassan visszafoghatjátok magatokat, ha csak nem arra pályáztok, hogy kitiltsanak benneteket. -
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #63 üzenetére
Te kötöttél belém, mert nem bírod elviselni, hogy nem mindenkinek tetszik az almacsutka. Te kezdted a sértegetést is, mint egy dedós. Szóval tényleg nem vagyunk egy szinten. Az általam linkelt videóban pedig te lehetsz az a gnóm gyerek, aki elsőnek veszi át egy hetes sátorozás után a nyomorult telefonját. Szánalmas vagy. Valami viccesebb képet is rakhattál volna ki. Jó, elnézem. (humorérzéked sincs) De ne aggódj! Kicsit még nőlsz, és majd csak elkezdesz osztódni, te egysejtű!
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #61 üzenetére
A magyar nyelvben vannak ékezetek. Te ehhez biztos túl vagy iskolázva. (Vagy valami ócska telefonról írsz amiben nincsenek ékezetek) Mindjárt megint jössz valami hülye dumával gondolom.
Megnézted a hozzád hasonlókról készült videót? Nagyon tanulságos, bár lehet nem tudnád felfogni és értelmezni.
[link] -
válasz
Lord Sidious #55 üzenetére
"..pedig a munkám miatt több pénzt kerestem, egy hónap alatt, mint amennyibe az eddigi összes iOS-es cuccom került. (pedig volt/van jó pár)
" -pontosan mennyit keresel havonta? Áruld el kérlek, hadd irigykedjünk egy kicsit!
-
blagolf
senior tag
válasz
Te pont ilyen vagy mint ezek az egysejtűek!
https://youtu.be/vc9bMY6lGw0 -
blagolf
senior tag
válasz
Te másoló művész....
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #53 üzenetére
Először tényleg csak az előlap designról írtam hogy nem változik. Erre te jössz a bullshit dumáddal meg az ezer soros valahonnan kimásolt magyarázkodásaiddal (amit el sem olvasok) . Már nem csak a design nevetséges hanem te is. Úgy, és olyan elvakultan véded az Apple-t mintha a tied lenne, pedig téged is ugyan úgy lehúznak és ugyan olyan hülyének néznek mint a többi lúzert. Itt az antenna és a ház görbüléses botrányra gondolok. Egy szónak is száz a vége, kívánom hogy továbbra is maradjon az Apple az egyetlen szerelmed!
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #51 üzenetére
Nézd vissza ki kezdett magyarázkodni. Neked jó lesz, bármilyen is lesz.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #47 üzenetére
Ugyan úgy néz ki mint 9 éve? Igen. Leragadtak a kinézetnél? Igen. Hardverről szót sem ejtettem. Igazam van? Igen. Nem kell túlmagyarázni mindent mert csak a kulsőről volt szó. (Egyébként lehet kijelzőbe integrálni ujjlenyomat olvasót) Az Apple addig nem fog változtatni gyökeresen ameddig meg tudja etetni bizonyos emberekkel hogy ez így a legjobb. Így volt ez anno is a legideálisabbnak mondott 3.5-kijelzővel is. Azt is megkajálták a hívők 5 éven keresztül.
-
válasz
Lord Sidious #48 üzenetére
Komoly érv és cinizmus? Általában sikerül beazonosítanom (felfognom) őket, de a Te hozzászólásodban most egyiket sem láttam. Valószínűleg az én hibám.
-
válasz
Lord Sidious #41 üzenetére
Látom nagyon képben vagy a lopott alkalmazások területén.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #41 üzenetére
Ki mondta hogy ne váltsanak Amoledre? Ez is csak azt bizonyítja hogy leragadtak ennél a kinézetnél. Ilyen a fizikai gomb is. Nekem jobban tetszik az érintő gomb, már kényelmetlen lenne a fizikai gomb. 4s-em pedig nem most volt hanem évekjel ezelőtt, és nem az akkori csúcstelefonokhoz képest volt lassú, hanem egy Xperia Minihez képest ami soha nem volt egy kategóriában, főleg árban. Viszont szerintem ezt túl is beszéltük. További szép napot.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #36 üzenetére
2.5D kijelzőt lehet falig húzni, legalábbis kisebb kínai gyártónak már sikerült szvsz.
-
blagolf
senior tag
válasz
Lord Sidious #33 üzenetére
Tipikus Iphone fan válasz. Attól még ugyan úgy nem változott semmi 9 év alatt elölről. A káva szélessége is csak a többi telefonnál baj, az Iphonenál elnézhető. Na mindegy. Én nem sértegetlek mert más a véleményed, nem is az én stílusom. Főleg egy nyomorult telefon, valaki által kitalált képe miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gaming notebook topik
- Bittorrent topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Nintendo 3DS és DS topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xbox Series X|S
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Haditechnika, harcászat
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 128GB, fekete vagy fehér színben, újszerű állapotban
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4359
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest