- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Yettel topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Lendülettel mehet nyaralni a Samsung
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Légies iPhone halvány színei
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
válasz
szupermacs #76 üzenetére
Nem én voltam a haragos egyén a kommentelők között, és most se vagyok az.
-
doooo
veterán
válasz
szupermacs #74 üzenetére
2 napja vége az egymást-ekézésnek, már nem kell modi. Igaz, egy-két hsz-t el lehetne tüntetni... De úgyis halott a topic, tehát nem fontos annyira.
-
doooo
veterán
válasz
Lord Sidious #68 üzenetére
Valóban? Mutasd meg, kérlek!
-
doooo
veterán
válasz
Lord Sidious #63 üzenetére
"A magyar helyesírás szabályai szerint, vesszők is vannak, mielőtt játszanád a nyelvtannácit használd is őket."
Az lehet, hogy ő nem mindig rak ki egy-két vesszőt... de ha te meg demonstrációként telerakod az írásod, akkor legalább jól tedd azt. Túl sok van belőlük, és azok is rossz helyen.
(No offense, csak gondoltam ha ezt hozod fel, akkor bizonyítsd is, hogy te jobb vagy benne).
Egyébként (szerintem) lassan visszafoghatjátok magatokat, ha csak nem arra pályáztok, hogy kitiltsanak benneteket. -
doooo
veterán
Most akkor ők is a hátlap anyagával fognak b@szkurálni mint az LG, a G5-ben? Vagy másképp oldották meg az antennák helyzetét?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A71 Olcsón, megbízható állapotban 28.000 Ft (fix ár)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB, Titanium silver
- Eladó HONOR 400 5G okostelefon 256 GB / 8 GB, Fekete alig használt, magyar garanciás
- Samsung Galaxy S24Fe 128Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest