- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
do3om
addikt
Nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen.
Pontosabban ezek ugye számítógép ház módok akarnak lenni?
Mi köze ennek a géphez, mint amikor abba a predátor bábuba rakta a gépet, nem értem az összefüggést a számítógépház meg ezek között.
Nem a kinézettel meg a munkájával van bajom hanem nem lehet egyeztetni ezeket egy számítógépházzal. Majd új vga meg egyéb csere lesz benne? Ja hogy hozzá sem lehet nyúlni mert csak bele van rakva valami szar hogy képet adjon, és ez már gépházmód?Szerintem értitek mire gondolok.
Én régen hajókat építettem (gyufából) előszedem az egyiket kivágom az alját bele valami fos tablett és kész az fasza mód lehet örülni, Elmondhatom hogy 1 évig készült!!! meg hasonlók (valóban 1 évig építettem), mennyi munka volt vele de hogy a géphez nincs köze valójában az biztos.
Meg nem is gondolnák persze soha ekkora baromságra hogy gépet kéne beletenni.Ezek a módok egyéni művészi alkotások, de hogy a számítástechnikának nincs benne része az biztos.
Készíthetne valami normális módot is aminek van értelme ezena területen (ez egy szobadísznek nagyon jó
de nem gépház). Ami nem kel hogy egy kocka legyen vízhűtéssel és kész, de betöltse a funkcióját bővíthetőség, szerelhetőség és használhatóság szempontjából. Sok ilyen mód van azok tetszenek és van itt helye ennek szerintem nincs.
A megvalósításét teljes elismerésem
, meg nagyon szép csak ahogy mondtam ........
Új hozzászólás Aktív témák
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Bestbuy játékok
- Bittorrent topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- További aktív témák...
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest