Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• do3om

addikt

válasz BaluC #51 üzenetére

Na igen nekem jones965 cuccai jönnek be ezt eltaláltad :R

De ahogy írtam nagyon jók az ötleteid a megvalósítások meg minden csak ha számítógép burkolat szerepét töltik be... na erre nem tudom elképzelni, ki hogyan és mért szeretne olyat mik vannak.

• do3om

addikt

Nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen. :(

Pontosabban ezek ugye számítógép ház módok akarnak lenni? :F
    Mi köze ennek a géphez, mint amikor abba a predátor bábuba rakta a gépet, nem értem az összefüggést a számítógépház meg ezek között.
    Nem a kinézettel meg a munkájával van bajom hanem nem lehet egyeztetni ezeket egy számítógépházzal. Majd új vga meg egyéb csere lesz benne? Ja hogy hozzá sem lehet nyúlni mert csak bele van rakva valami szar hogy képet adjon, és ez már gépházmód? :W Szerintem értitek mire gondolok.

Én régen hajókat építettem (gyufából) előszedem az egyiket kivágom az alját bele valami fos tablett és kész az fasza mód lehet örülni, Elmondhatom hogy 1 évig készült!!! meg hasonlók (valóban 1 évig építettem), mennyi munka volt vele de hogy a géphez nincs köze valójában az biztos.
    Meg nem is gondolnák persze soha ekkora baromságra hogy gépet kéne beletenni.

Ezek a módok egyéni művészi alkotások, de hogy a számítástechnikának nincs benne része az biztos.

Készíthetne valami normális módot is aminek van értelme ezena területen (ez egy szobadísznek nagyon jó :R de nem gépház). Ami nem kel hogy egy kocka legyen vízhűtéssel és kész, de betöltse a funkcióját bővíthetőség, szerelhetőség és használhatóság szempontjából. Sok ilyen mód van azok tetszenek és van itt helye ennek szerintem nincs.

A megvalósításét teljes elismerésem :R :R , meg nagyon szép csak ahogy mondtam ........

Új hozzászólás Aktív témák