- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
solaris17
aktív tag
Ez már szinte feng-shui elem is lehetne.
-
solaris17
aktív tag
Szóhoz se jutok !
-
Freeman007
senior tag
Eszméletlen gyögyörű lett. Le a kalappal Előtted
Nekem nem lenne ennyi türelmem. -
BaluC
Modder
A régebbi munkáim, akkor tetszettek volna:
Blue Tower ez több mint 10 éves
Silver Dragon ez csak kicsivel fiatalabb.akkor a mostani projektem-en
is kiakadsz majd
Ez (is) egy szórakoztató projekt amiben a határokat (a saját határaimat) feszegetem. Ja és mellesleg Lehet, hogy lesz benne PC isDe még az sem teljesen biztos
Bár ha valakinek van tapasztalata "mozgatásban" (most ezen agyalok és keresem a lehetőségeket) és pár privi / email erejéig lenne kedve kicsit tanítani célirányosan, azt szívesen venném.
-
BaluC
Modder
Köszönöm a gratulációkat
A családomnak is jár
razorbenke92: nem
ilyet senki sem mondott, viszont minden UV fényforrást a gépen úgy elrejtettem, hogy nem látod / láthatod meg a fényforrást normál esetben. Amit viszont a (kiegészítő) nagy UV lámpáról nem mondhatok el.
oxox: megtettem! Elkészítettem, a Cikkben is megemlítem és az utolsó oldalon láthatod is!
do3om Nem tetszik neked. Semmi gond sincs ezzel, hiszen nem vagyunk egyformák.
Viszont ami fontos lehet:
- A Predator "bábú" az egy jelmez nekem. Magam készítettem, itthon saját kezűleg, és kellett egy állvány amire kitehetem, hogy ha nem hordom akkor is meg tudjam mutatni. Ehhez készítettem egy vázat amire jön a jelmez.- Pandora Mod-om egy kicsi netes gép. Alapból is ez volt a célja, és ha ennyire kritizálsz remélem vetted a fáradtságot, hogy legalább elolvasd hogy miről is mondasz rosszat. Ugyanis a második oldalon leírtam és meg is mutattam a képeken, hogy a belsejében van egy fiók sin, amivel 1-2 másodperc alatt hozzáférek a komplett PC-hez. Hány Normál / zárt PC házzal tudod ezt végrehajtani ha VGA-t akarsz cserélni?
- Az a "gyufaház" jó ötlet! Volt itt már sok minden (mézeskalácstól, a sörös rekeszen át, a kupac $2@r-ig minden) modding témában, de asszem ezzel még nem futottam össze.
- " Ezek a módok egyéni művészi alkotások, de hogy a számítástechnikának nincs benne része az biztos." Ezen mondatod első felével egyetértek, de a második felével vitatkoznék!
A modderek (vagy a kreatív tunningosok) rengeteg mindent kitaláltak, valami cég lenyúlta és árulja, ma meg mindenki természetesnek veszi: A vízhűtés; a világító / szabályozható / csendes ventilátorok; a csontszíntől eltérő színű gyári házak; a színes / világító billentyűzet; a kerek IDE kábelek; stb.- Amire te gondolsz, és neked tetszik a leírásod alapján az a CaseMOD. Egy gyári hát kisebb / nagyobb mértékben való átalakítása. Bár ez is CaseMod lett, de csak egy sajnálatos alaplap elhalálozás miatt, mert alapból CaseCon-nak indult.
Kedves barátom Jones965 ennek a kategóriának a nagymestere. -
patrik2991
csendes tag
Tetszetős
-
ghost364
senior tag
Erre csak ezt tudom mondani:
-
bb0t
őstag
Hát, ez ez nagyon profi, óriási gratula hozzá!
-
do3om
addikt
Nekem egyáltalán nem tetszik az ilyen.
Pontosabban ezek ugye számítógép ház módok akarnak lenni?
Mi köze ennek a géphez, mint amikor abba a predátor bábuba rakta a gépet, nem értem az összefüggést a számítógépház meg ezek között.
Nem a kinézettel meg a munkájával van bajom hanem nem lehet egyeztetni ezeket egy számítógépházzal. Majd új vga meg egyéb csere lesz benne? Ja hogy hozzá sem lehet nyúlni mert csak bele van rakva valami szar hogy képet adjon, és ez már gépházmód?Szerintem értitek mire gondolok.
Én régen hajókat építettem (gyufából) előszedem az egyiket kivágom az alját bele valami fos tablett és kész az fasza mód lehet örülni, Elmondhatom hogy 1 évig készült!!! meg hasonlók (valóban 1 évig építettem), mennyi munka volt vele de hogy a géphez nincs köze valójában az biztos.
Meg nem is gondolnák persze soha ekkora baromságra hogy gépet kéne beletenni.Ezek a módok egyéni művészi alkotások, de hogy a számítástechnikának nincs benne része az biztos.
Készíthetne valami normális módot is aminek van értelme ezena területen (ez egy szobadísznek nagyon jó
de nem gépház). Ami nem kel hogy egy kocka legyen vízhűtéssel és kész, de betöltse a funkcióját bővíthetőség, szerelhetőség és használhatóság szempontjából. Sok ilyen mód van azok tetszenek és van itt helye ennek szerintem nincs.
A megvalósításét teljes elismerésem
, meg nagyon szép csak ahogy mondtam ........
-
oxox
addikt
szep lett grat!
Haleluja hegyseget is csinalj ha mar Avatar
!!!!!!
-
Eltomi
tag
Eszméletlen jó!!! Igényes munka, látszik, hogy tényleg van benne munka! Én vasútmodellezek, tehát van közöm a (Földi) terepépítéshez, ezért külön élmény volt végigolvasni!
-
Nem mondtak olyat, hogy ez a magas UV használat káros a szemnek?
Én régebben szerettem volna ilyen UV ledet használni billentyűzetvilágításhoz, hogy ne legyen túl világos, de a fekete billentyűzetes fehér feliratos betűk mégis ragyogjanak.
Bevásárláskor azonban az eladó gyorsan leállított, hogy ez egy-egy buliban elmegy, de rendszeresen esténként használva nem egészséges a szememnek, és hogy maradjon csak a gépházban az UV.
Érdekelne, hogy hogy is van ez, mert továbbra is okos és praktikus dolognak tartom az UV használatát, de befosattak, és azóta sem mertem hozzányúlni
-
Ygg
senior tag
Nagyon ott van.
Gratulálok. -
b4zsi-
őstag
Ez nagyon szép lett. Gratulálok.
-
Hunujv
tag
Gratulálok!
-
kromatika
veterán
gratula.
-
BaluC
Modder
Mindenkinek köszönöm az elismerő szavakat
Több munkám is van (bár van amivel nem nyertem díjat), de mindegyikről van rengeteg kép és mégtöbb munka amiből remek bemutató / cikk lehet a jövőben! És akkor még nem is említettem azt amin most is dolgozom!Neszójábe: Az Imax-os akkor még "csak" analóg szalagos volt (sokan reklamáltak is miatta, mert nem arra találták ki, hogy 3+ Hónapig vetítsék naponta 2-5 alkalommal) látszott is a minőségén.
A kép minősége mind a háromnak remek volt (az IMAX-tól többet vártam volna)
De a legjobban a Dolby3d tetszett mert ott a hanghatások NAGYON el voltak találva és jobban bele feledkeztél a történetbe (Sugár Mozi - Örs vezér terén).adamssss: Sajnos csak hobbi, de nyitott vagyok a megkeresésekre
Egyébként az alvást túlértékelik ...és szponzorálhatna egy energiaital gyártó, mert a moddingra fordított összegek nagy része Energia italra megy el!
maross: Igen... mintha nekem is hiányozna onnan egy oldal. ezt mindjárt meglesem...
Igen, a kész gépről a képek valahogy kikerültek belőle. Itt megnézheted a teljes leírást és a végleges képeket. Nem kevés, de látványos képek hiányoznak. Mindenkinek érdemes lenne megkukkantani.Findzs: Rettentő nehéz fotózni ezt a moddot. A Szem nagyon másképpen látja az UV-s színeket mint a fényképezőgépek. A fotókon nem látszik, hogy mennyire élénkek és változatosak az UV színek. De Rudi és Eszterencs készített velem egy interjút velem. Nekik jóval komolyabb fényképezőgéppel is csak finomhangolás után sikerült egy "élethű" képet készíteni.
-
Findzs
addikt
láttam az avatart moziban is itthon is de nekem erről a modról nem jutna eszembe a film
lehet élőben jobban adná mint így képekenmindenesetre grat az eredményhez
-
syl5
őstag
Ez már túl sok, nekem nem tetszik.
-
gebro
aktív tag
Gratulálok, nagyon tetszett. Csak így tovább.
-
kasaf1
tag
Naon dúlva.
Én ennyi időt maximum alvásba fektetek...
Gratulálok! -
Petyyyyy
addikt
Azt a hétszázát!
Most épp súlyos izomláz van, de így is majdnem lementem hídba. Nagyon állat lett ez a mod, főleg megvilágítva üt. Szó szerint szép munka, respect!
-
Apika
addikt
Gratulálok a munkádhoz! Lenyűgöző lett!
-
A cikk olvasása közben az járt végig a fejemben, hogy... Miért?
Egy átlagos rajongó vagy fanatikus kékre festi magát, meg jobb esetben elmegy egy 18+ filmbe szerepelni. Persze barackkal és keblekkel
, de a lényeget így is kivettétek...szal keressetek rá...
Egyébként megszállott vagy te, nem rajongó. A képeket végignézve gyönyörű a munkád, precíz, pontos és figyeltél a részletekre is. Nem kevés időt, pénzt és energiát fektettél bele, le a kalappal előtted és Pandora világa előtt. Csak így tovább
-
Normi™
őstag
Bár nem az én világom,de azért gratulálok!Rengeteg munkád van benne!
-
Samtya
senior tag
Az Avatarból idéznék egy gondolatot:
"Oh, hogy be ne csokizzak, ez nagyon húzós!" -
petipetya
nagyúr
Ott voltam, láttam, tetszett, szép munka volt, gratulálok hozzá.
-
g4mer
senior tag
Grat, gyönyörű lett
-
Lomha 8V
addikt
Hát ez nagyon király! Meg is érdemled a díjakat, nem semmi ennyit melózni.
-
evo86
csendes tag
Szép munka! Még valami állat is elférne
-
JanR
addikt
Elismerésem, ez nagyon sok munkával járhatott, de meg lett az eredménye. Gratulálok!
-
djdaniel
senior tag
Szép munka!
-
NoMagix
addikt
A film nagyon tetszett és a munkád kiválóan passzol hozzá!
Gratulálok a díjhoz és sok sikert a későbbi munkáidhoz is! -
atike
nagyúr
Nehéz mit mondani... Gratulálok a lelkesedésedért, a tudásodért és a kitartásodért!
Gyönyörű munka!
-
Tom5
addikt
Szép munka, minden elismerésem hozzá, mondjuk nekem a végeredmény nem tetszik.
-
ViiiiktorOC
senior tag
Szèp munka!
Elismerésem! -
maross
nagyúr
Nagyon jo lett, grat! A 8. oldalon mintha felbe lett volna vagva a cikk is, meg a kepek is, vagy csak en vagyok bena? Semmi lezaras, se kepekben, se szovegben.
-
törölt tag
-
Ed3r_X_
nagyúr
Gyönyörű lett. Minden elismerésem.
-
Malachi
veterán
azta, ez nem semmi.
leborulok.
-
Jééézusom!
Nem olvastam el a cikket - mer olvasni nem tudok -, de a képeket kinéztem és hát őőőő
Nagy reszpekt!
-
Ger_man
senior tag
Általában nem fognak meg az ilyen moddok, de ez nagyon szép lett! Le a kalappal
-
aztak...aláttam már házmodokat, de ez... ötletes, eredeti, le a kalappal
-
batai15
félisten
szent wtf!!! ez kiba@@@ jó! gratT !!!
-
Ez amúgy hobbid vagy munka?
Ha hobbid, akkor szerencsés vagy, hogy munka mellett ennyi a szabadidőd.
Ha munka akkor, akkor szerencsés vagy, hogy azzal foglalkozhatsz ami szeretsz.Mindenesre én láttam a kuckót Veletech-en, és kb 5 percet meséltél róla. Élvezet volt hallgatni a lelkesedést.
Gratula még egyszer itt is.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Veletech-en nézve nem is gondoltam bele hogy ezeket a növényeket át kellett festeni UV aktív anyaggal.
Szuper jó mod!
-
Neszójábe
senior tag
Melyik 3d tetszett a legjobban, már ha éreztél különbséget?
-
nikilauda
senior tag
Csak felületesen olvastam bele és a képeket megnéztem. Embertelen sok munkát öltél bele, gratulálok. Tetszik.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Edge
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Milyen TV-t vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-32GB DDR5! GAR/SZÁMLA/50 FÉLE HÁZ
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 10% -tól elvihető.Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ACER PREDATOR HELIOS
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest