Új hozzászólás Aktív témák
-
Seb3s
tag
Hány Lg plazmát linkeljek, amiket 50"-es méretben megkaphatsz 220e-250ezerig?? Természetesen mind fullHD. Nem ismerem az új lg szériát, nekem a tavalyi csúcs van és maximálisan elégedett vagyok vele.
+25centi átmérő +25e-ért a "csoda best buy" 40b650-hez képest több mint elgondolkodtató szvsz. -
Seb3s
tag
Nem értem miért "vergődik" ennyi lcd párti egy plazma tesztnél és veri az mellét, hogy az ö lcd tv-je jobb mint bármelyik plazma.
Integra-val értek egyet: tegyetek egymás mellé két hasonló árú 50est és döntsön mindenki. 2,2 méterről már 50" az ideális!
havi plusz 2000ft mindenkit földhöz vág? Gondolom akkor takarékos izzó van mindenhol, és nem haszál se vízforralót (1,5kw), se villanytűzhelyet meg semmi ilyesmit.
Egy pc mennyit fogyaszt? mennyit megy egy hónapban? A többi felesleges kiadásról már nem is beszélve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest