- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Csíkszélességben verné az Exynos 2600 a Snapdragon 8 Elite 2-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendeske
tag
A playON!HD családról csak jót hallottam! Valószínűleg a nagyobbikat veszem majd valamikor... A Dune cuccok is jók tudtommal, csak drágák.
Kösz a tippeket!
-
Rendeske
tag
Jah és csak avi-t hajlandó lejátszani továbbra is..pff
Nincs mese kell egy jó médiabox!
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Ma raktam fel a legújabb firmware frissítést, kíváncsi lennék hogy le játssza e, a régebben nem támogatott formátumokat..
Fel is másoltam három file-t a pendrive-ra: flv,mkv,avi bedugom a pendrive-ot at usb csatiba a tv oldalán és kiírja hogy usb eszköz észlelve, de sehogy nem tudom lejátszani. Pedig tudom hogy régebben néztem avi filmet, az SD gombot hiába nyomogatom mert ugye az üres..
Vagy lehet hogy rosszul formáztam a pendrive-ot? milyen fájl rendszert szereti a tv ha igen?
-
Rendeske
tag
A ciripelés valóban jelen van! Nálam a nagyon világos/fehér képeknél nagyon beindul... normál vagy sötét képeknél semmi sem halható. Viszont ha elkezdi akkor bizony idegesítő tud lenni, nem tudom pontosan (kb max300h)mennyi üzemórát pörgettem eddig a tv-m be de javulást/halkulást még nem tapasztaltam.
-
Rendeske
tag
Mintha a fogam húzták volna....
de ez legalább örök élet +1nap. Meg elég jó márka most hogy utána olvasgattam.
-
Rendeske
tag
Sziasztok!
Milyen kábelek lapulnak a 42G20 dobozában főleg hdmi-re gondolok, mert a dvd,philips beltérit meg a pc-t(igaz ez dvi/hdmi átalakító lesz) akarom össze kötni.
Jövő héten akarom rendelni a dvi/hdmi kábelt, szal jó lenne tudni hogy mennyi hdmi kábelt rendeljek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest