- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Nem lett arányos a fogyókúra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodor
veterán
válasz
Johnny70 #764 üzenetére
Hát igen, én vásárlói szempontból nézem...
De a lényeg tényleg az, hogy jó a készülék, és én is azt remélem, hogy nem hiába vállalnak panáék 5 év garanciát, nem fog meghibásodni a készülékem vagy 5-7 évig, és nem fog hiányozni az a meg nem kapott plusz 3 év garancia.... -
Bodor
veterán
válasz
Johnny70 #762 üzenetére
Nem értek egyet az érveléseddel, úgy látszik Te nem a vásárlók oldalán állsz, de ez a lényegen nem változtat....
Ha én vásárolok az adott időszakon belűl, MO-on egy eredeti Panasonic készüléket,aminek a típusszáma ott van az akcióban felsoroltakban, akkor ne azon múljon már az akció, hogy melyik üzletben veszem meg !!!!
Miért nem ezt írja a Pana?"Ha a megadott időpontban a megadott termékekből vásárol a megadott viszonteladóinknál, a más magyarországi üzletben megtalálható árnál jóval magasabban, akkor ezért az árkülönbözetért cserébe adunk önnek 3 év plusz, azaz öt év garanciát a vásárolt termékre! "
Tulajdonképpen csak a drágább ár mellé jár az akciós 5 éves garancia , nem a terméknek.
Ennyi.....
Abban igazad van, hogy az akciós feltételeket a weboldalon tényleg nem olvastam végig, csak az időszak és a típusszám volt fontos számomra, nem gondoltam, hogy nem a termék és a vásárló a fontos, hanem az, hogy drágábban adják el az árút evvel az ál akcióval a viszonteladóiknál....
Szóval a Panasonicnál reklamációmnak a papírforma és a jog szerint nincs sok helye, de vásárlóként akkor is becsapva érzem magam az akció tekintetében ....Egyébként meg nagyon örülök a tv-nek, nekem nem ciripel, nincs szellemkép, szóval nincs bajom vele, olyan amilyennek vártam. Hihetetlen, hogy milyen szép a képe, tv műsorral is, nemhogy hd videókkal. LCD sehol sincs....
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest